26 Nisan reyting sonuçlarý açýklandý! Kuruluþ Osman, Çöp Adam, Kraliçe reyting sýralamasý
ABONE OL

26 Nisan reyting sonuçlarý belli oldu. Çarþamba akþamý Kanal D'de Kraliçe, Fox TV'de Adým Farah, Star TV'de Çöp Adam ve ATV'de Kuruluþ Osman dizilerinin yeni bölümleri seyirciyle buluþtu. TRT1'de önce 3'te 3 isimli yarýþma programý ardýndan da yerli sinema Ayla ekranlarda yer alýrken, TV8'de Survivor 2023'ün yeni bölümü yayýnlandý. Show TV'de ise Kýzýlcýk Þerbeti isimli dizinin özel bölümü izleyici karþýsýna çýktý. Peki dün akþam en çok ne izlendi? Ýþte 26 Nisan 2023 reyting sonuçlarý

26 NÝSAN 2023 REYTÝNG SONUÇLARI AÇIKLANDI

26 Nisan tarihinde yayýnlanan programlarýn reyting sonuçlarý açýklandý.

Total'de 1.sýrada Atv'de izleyiciyle buluþan "Kuruluþ Osman", 2. sýrada "Selçuk Tepeli Ýle Fox Ana Haber", 3.sýrada "Atv Ana Haber" yer aldý.

AB'de ise 1.sýrada "Selçuk Tepeli Ýle Fox Ana Haber", 2.sýrada "Kuruluþ Osman", 3.sýrada Star TV'de yayýnlanan "Çöp Adam" yer aldý.

REYTÝNG NEDÝR?

Televizyon yayýncýlýðýn vazgeçilmez bir unsuru olan reyting dilimize Ýngilizceden geçmiþ bir sözcüktür. Kelime anlamý olarak reyting yani rating; derece, derecelendirme veya puanlama gibi anlamlara gelmektedir.

Ülkemizde daha çok televizyonla iliþkilendirilen reyting; izleniþ durumu, izlence anlamlarýna da gelmektedir. Yani ülkemizde reyting deyince ilk akla gelen konu televizyon reytingidir. Bizdeki manasýyla reytingin bir diðer tanýmý; "herhangi bir televizyon kanalýnýn izlenme oranýnýn tamamý" þeklindedir. Z kanalýnda yayýnlanan A programýnýn izlenme payýnýn yüzdesi o programýn ve kanalýn reytingini belirler.

Ýzleyici Oraný (reyting) ortalama izlenme oranýdýr. Bir program diliminde veya zaman diliminde her dakikaya düþen ortalama izleyici yüzdesini gösterir. Ýzlenme Payý, bir kanalýn belli bir zaman diliminde toplam izleyiciden almýþ olduðu payý gösterir.

Kýzýlcýk Þerbeti ne zaman baþlýyor? Ýþte yeni bölüm tarihi

Kuruluþ Osman 123.bölüm izle full hd tek parça!