Reyting sonuçları 7 Şubat tarihli sıralama nasıl?
ABONE OL

Reyting sonuçları perşembe günü ekranda yerini alan dizilerin elde ettikleri sıralamaları gösterdi. Dizilerin karşısında yer alana yarışma programları ise sıralamaya girebilmek için mücadele etti. 7 Şubat Reyting sonuçları açıklandı mı' sorusunu yanıt arayanlar için 7 Şubat tarihli reyting sıralamasını bu haberimiz üzerinde derledik.

GEÇTİĞİMİZ HAFTA REYTİNG SONUÇLARI NASILDI?

Bir Zamanlar Çukurova, dönem dizisi çekmenin oldukça zor olduğu bu dönemde bir cesaret örneği olarak karşımıza çıktı ve vatandaşlar tarafından çok sevildi. Bir Zamanlar Çukurova dizisinin başrollerinde Uğur Güneş, Murat Ünalmış, Vahide Perçin, Hilal Altınbilek, Kerem Alışık gibi isimler yer alıyor.

Ve 31 Ocak Perşembe reyting sonuçları belli oldu, Adana'da çekilen Bir Zamanlar Çukurova dizisi yine seyircinin gönlünde taht kurarak tüm baremlerde ilk sırada yer aldı!

Ve binlerce kişinin büyük bir ilgiyle takip ettiği reyting sonuçları açıklandı

TOTAL kategorisinde 31 Ocak Perşembe günü Bir Zamanlar Çukurova 13.75 reyting puanı ile birinci sırada yer aldı. Bir Zamanlar Çukurova'nın özeti de 8.19 reyting puanıyla 3. sırada yer aldı. Kıvanç Tatlıtuğ'un Çarpışma dizisi ise 3.77 reyting puanıyla 14. sırada yer aldı.

AB kategorisinde de Bir Zamanlar Çukurova dizisi 11.22 reyting puanıyla ilk sırada yer aldı, Çarpışma ise 6.16 reyting puanıyla 3. sırada yer aldı.

Çarpışma dizisinin başrollerinde ise Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Melisa Aslı Pamuk, Alperen Duymaz ve Onur Saylak var. Geçen haftanın reyting sonuçlarına göre;

TOTAL kategorisinde 12.65 reyting puanı ile birinci sırada yer alan Bir Zamanlar Çukurova geçen haftaya da damga vurmuştu. Çarpışma dizisi ise 3.83 reyting puanıyla 13. sırada yer bulabilmişti

AB kategorisinde ise Çarpışma 4.29 reyting puanıyla 6. sırada yer alırken Bir Zamanlar Çukurova 9.57 reyting puanıyla ilk sırada yer almıştı.