9 Aralýk 2020 Reyting sonuçlarý açýklandý!Çarþamba Reyting sýralamasýnda kim birinci oldu?
ABONE OL

Reyting sonuçlarýna göre dün en çok izlenen televizyon programý belli oldu. 9 Aralýk 2020 reyting sonuçlarý açýklandý. Buna göre; Dün yayýnlanan dizi ve yarýþma programlarý arasýnda reytinglerde hangi kanal ve dizi birinci oldu. Dün akþam yayýnlanan Sadakatsiz, Kuruluþ Osman, Doðduðun ev kaderindir ve Benim adým Melek kýyasýya mücadele verdi. Peki Reyting sonuçlarýna göre hangi diziler yükseldi, hangileri düþtü? Ýþte, 9 Aralýk 2020 Çarþamba Reyting sonuçlarý

9 Aralýk 2020 Çarþamba günü yayýnlanan programlarýn reyting sonuçlarý açýklandý. Kanal D'de Sadakatsiz, Atv'de Kuruluþ Osman, TV 8'de Doðduðun ev kaderindir, TRT 1'de Benim adým Melek ve FOX Tv'de Zümrüdüanka dizisi, Show Tv'de ise Hababam Sýnýfý Uyanýyor ve Þabanoðlu Þaban gibi yapýmlar seyirci karþýsýna çýktý. Reyting sonuçlarýna göre en çok izlenen program belli oldu.

9 ARALIK REYTÝNG SONUÇLARI AÇIKLANDI

9 Aralýk 2020 günü yayýnlanan programlarýn reyting sonuçlarý açýklandý. Dün akþam yayýnlanan yapýmlar arasýnda TRT 1'de Benim Adým Melek, ATV'de Kuruluþ Osman, Fox Tv'de Zümrüdüanka, Kanal D'de Sadakatsiz dizisi yer aldý.

Total'de 1. sýrada ATV’de yayýnlanan “Kuruluþ Osman”, 2. sýrada Kanal D’de ekrana gelen “Sadakatsiz”, 3. sýrada “Sadakatsiz” dizisinin özeti yer aldý.

AB'de ise 1. sýrada “Sadakatsiz”, 2. sýrada “Kuruluþ Osman”, 3. sýrada “Sadakatsiz” dizisinin özeti yer aldý.

TOTAL ÝLK 10 PROGRAM

AB'de Birinci sýrada Kuruluþ Osman, ikinci sýrada Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber, üçüncü sýrada Doðduðun Ev Kaderindir yer aldý.

TOTAL ÝLK 10 PROGRAM

Ýþte reyting sonuçlarý:

1 KURULUS OSMAN ATV

2 SADAKATSÝZ KANAL D

3 SADAKATSÝZ (ÖZET)

4 SELÇUK TEPELÝ FOX HABER

5 ESRA EROL'DA ATV

6 KURULUÞ OSMAN ÖZET ATV

7 HAVA DURUMU

8 DOGDUGUN EV KADERINDIR TV8

9 SHOW ANA HABER SHOW TV

 10 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV

AB ÝLK 10 PROGRAM

Kuruluþ Osman 37. bölüm izle!

Sadakatsiz 9.bölüm izle!

EDHO Eþkýya Dünyaya Hükümdar Olmaz 175. bölüm izle!

Sadakatsiz 10. bölüm fragmaný yayýnlandý mý?

Masumlar Apartmaný 13. bölüm izle!