AK Partili Usta'dan Rize'deki açýlýþa tepki: Kabul edilemez
ABONE OL

24 TV'nin her bölümü merakla beklenen programý Arafta Sorular'ýn bu haftaki konuðu AK Parti Grup Baþkanvekili Dr. Leyla Þahin Usta oldu.

AK Partili Usta, Rize'nin Merkez Çarþý Mahallesi'nde bulunan bir AVM'de düzenlenen Burger King açýlýþýnda bazý AK Partili isimlerin bulunmasýna yönelik gelen eleþtirilere cevap verdi.

"KABUL EDÝLEBÝLÝR BÝR ÞEY DEÐÝL"

Olayýn kabul edilemez olduðunu ve partiyi baðlamadýðýný ifade eden Usta, "Yapýlan iyi ve düzgün þeylerin toplumun nezdinde veya görünmesi gereken yerlerde görünmeyip çok aþaðýlarda tutulmasý... Bazen bir yanlýþýn bütün doðrularý götürdüðünü görüyoruz. Bu doðrularýn görünmemesine sebep oluyor. Bizlerin hata yapma lüksü yok. Bunun farkýndayýz. Ama maalesef belediye baþkaný, teþkilat mensubu bu tip hatalarda bulunuyorlar. Tabii ki partimizi baðlamaz. Ýnsan durduðu yerin, tabelanýn altýna bir bakar. "Ben nerede duruyorum?" der bir bakar. Böyle bir ihmalin sonucunda böyle bir görüntü ortaya çýktý. Tabii ki hepimiz üzüldük. Kabul edilebilir bir þey deðil. Bunun partiyi baðlayýcý bir anlamý yoktur. Bu kiþilerin bireysel aldýðý bir karar. Ama bu tarafta ki iyiliði de görmemiz gerekiyor iþte. Ben Üsküdar'daydým. Benim yanýmda yine bir sürü milletvekili arkadaþýmýz vardý. Ýl ve ilçe teþkilatlarýmýz ordaydý. Herkes meydandaydý bunu kimse görmüyor" ifadelerini kullandý.