ATV yayýn akýþý bugün neler var? 8 Ocak ATV yayýn akýþý canlý izle 2019
ABONE OL

ATV yayýn akýþý canlý izleme linki araþtýrýlýyor. 8 Ocak ATV yayýn akýþý bugün neler var? Televizyon izleyicileri kanallarýn yayýn akýþlarýný yakýndan takip ediyorlar. Sevdikleri dizilerin yayýnlandýklarý günü iple çekiyorlar. Fragmanlara bakarak yeni bölümler ile ilgili ipuçlarýný yakalýyorlar. ATV yayýn akýþý güncel olarak yayýnlanýyor. Yýlbaþý itibari ile dizilerin yeni bölümlerinin yayýnlanmamasý yayýn akýþlarýna ilgiyi daha da yoðunlaþtýrdý. ATV yayýn akýþýnda bu akþam da dizilerin yeni bölümleri bulunmuyor. EDHO yeni bölümü ile 8 Ocak yayýn akýþýnda yer almýyor. Daha Hýzlý ve Daha Öfkeli biflmi 20:00’da ekrana gelecek. Hýzlý ve Öfkeli, hýz, heyecan, macera, güzel kadýnlar ve muhteþem arabalar arasýnda akýp giden ve hiç düþmeyen temposu ile bir kez daha izleyicisi ile buluþuyor. Emekliye ayrýlan Brian O’Connor, kendisini baþtan çýkaran sokak yarýþlarý ve yeraltý dünyasýnýn kirli iþlerine bulaþmadan duramaz. Eski dostu Roman Pearce ile birlikte takým kuran O’Connor, kirli para naklini gerçekleþtirme operasyonu ile Miami’li tüccar Carter Verone’u yakalamanýn peþindedir. Bu sýrada el altýndan çalýþan casus Monica Fuentes ile iþbirliði yapar.

ATV CANLI ÝZLEME LÝNKÝ ÝÇÝN TIKLAYIN

ATV YAYIN AKIÞI

06:15 Aþk ve Mavi

08:00 Kahvaltý Haberleri

10:00 Müge Anlý ile Tatlý Sert

13:00 ATV Gün Ortasý

14:00 Beni Býrakma

16:20 Esra Erol’da

19:00 ATV Ana Haber

20:0 Daha Hýzlý ve Öfkeli- Yabancý Sinema

22:00 Hýzlý ve Öfkeli: Tokyo Yarýþý

00:00 72. Koðuþ

 

02:00 Aðlama Anne

EDHO YENÝ BÖLÜM NE ZAMAN?

Eþkýya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümü, televizyonlarýn reklam anlaþmalarý sebebiyle Ocak'ýn son haftasý yayýnlanmasý bekleniyor.

BENÝ BIRAKMA

Meltem'in planlarý tutar.

Meltem'in planlarý tutar, Tarýk ve Sýla aþký büyük bir darbe daha yer. Ancak Tarýk'ýn Meltem'e geri dönmesi için tüm bu yaþananlar yeterli olacak mý? Öte yandan Kýymet, Sýla'yý Kerem'e yamamak için durmaksýzýn çalýþýr. Bora, masum olduðuna ikna olduðu Esin'i serbest býrakýrken Leyla gizlice yaptýklarýyla sinirlerinin iyiden iyiye yýpranmasýna sebep olur. Zeynep ise Bergüzar'ý Bora'nýn kaçýrdýðýný düþünürken þok bir gerçekle karþýlaþýr.

 

DAHA HIZLI DAHA ÖFKELÝ

Hýzlý ve Öfkeli, hýz, heyecan, macera, güzel kadýnlar ve muhteþem arabalar arasýnda akýp giden ve hiç düþmeyen temposu ile bir kez daha izleyicisi ile buluþuyor. Emekliye ayrýlan Brian O’Connor, kendisini baþtan çýkaran sokak yarýþlarý ve yeraltý dünyasýnýn kirli iþlerine bulaþmadan duramaz. Eski dostu Roman Pearce ile birlikte takým kuran O’Connor, kirli para naklini gerçekleþtirme operasyonu ile Miami’li tüccar Carter Verone’u yakalamanýn peþindedir. Bu sýrada el altýndan çalýþan casus Monica Fuentes ile iþbirliði yapar. Filmin yönetmeni John Singleton, heyecan ve macera ile izleyicisinin ayaklarýný yerden kesiyor.

DÝZÝLER NEDEN YOK?

Reklamverenlerle yeni anlaþmalar yapmak isteyen dizi sahipleri, Ocak ayýnýn ilk üç haftasýnda yeni bölümler yayýnlamayacak. Sadece TRT dizileri ekranlarda olmaya devam edecek.

GÜLSE BÝRSEL'DEN AÇIKLAMA

Jet Sosyete dizinini senaristi ve oyuncusu Gülse Birsel, Instagram hesabýndan yaptýðý açýklamada konuya açýklýk getirdi.Birsel; "Malumunuz her Ocak ayýnýn ilk 1-2 haftasý, diziler yayýna ara verir. Bunun sebebi Ocak ayýnýn baþýnda TV kanallarýnda reklam olmamasýdýr. Bu yýl ise reklam durumu biraz daha sýkýntýlý imiþ. Bu sebeple, TRT hariç tüm kanallar bir araya gelip 21 Ocak haftasýna kadar hiçbir dizinin yeni bölümünü yayýnlamama konusunda ortak karar aldý. Yani biraz hasret kalacaðýz. 23 Ocak Çarþamba gününden itibaren yine her hafta beraberiz!” dedi.