CHP'de baba-oðul senaryosu erken bitti! Fatih Potkal bile anladý: Koltuðu býrakmak istemiyor
ABONE OL

CHP'ye yakýnlýðýyla bilinen gazeteci Fatih Portakal CHP'nin yeni MYK'sý hakkýnda dikkat çeken bir paylaþýmda bulundu. Birçok konuda CHP MYK'sýný eleþtiren Fatih Portakal'ýn Ekrem Ýmamoðlu ile ilgi sözleri dikkat çekti.

Seçim öncesi Kemal Kýlýçdaroðlu'na destek açýklamalarda bulunan Fatih Portakal, seçim hezimeti sonrasý CHP'yi yerden yere vurdu. Son olarak yeni CHP MYK'sýný sert bir dille eleþtiren Portakal, "Kýlýçdaroðlu ve Ýmamoðlu birlikteliði bitti. Siyasette baba-oðul olmuyormuþ onu gördük." þeklinde bir paylaþýmda bulundu.

Kemal Kýlýçdaroðlu'nun koltuðu býrakmayacaðýna da dikkat çeken Portakal, "CHP yeni MYK'sýný açýkladý. Hayýrlý olsun. Tespitlerim: Yeni a takýmý Kýlýçdaroðlucu. Parti örgütü de kendine baðlanmýþ. Bir yere gitmiyorum mesajý bu. Kýlýçdaroðlu&imamoðlu birlikteliði bitti. Siyasette baba&oðul olmuyormuþ onu gördük. Kýlýçdaroðlu muhalefet koltuðu býrakmak istemiyor. Ekimde kurultay olur. Ýmamoðlu aday olabilir. A takýmý delegeye heyecan verir mi? CHP liderini tutmaya yeter mi? Yaz ve sonbahar sýcak geçecek." dedi.