CHP'de vahim tablo! Halk TV bile isyan etti
ABONE OL

Tarihi 2023 seçimlerinde ezici bir þekilde üstünlük saðlayan Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan aldýðý yüzde 52,18'lik oy oranýyla Kemal Kýlýçdaroðlu'nu ve Batý destekli muhalefeti derinden sarstý.

Arkasýna terör örgütü PKK ile siyasi uzantýsý HDP'yi alan Kýlýçdaroðlu, FETÖ'nün sosyal medya çalýþmalarýna raðmen vatanseverlerden çizik yedi. 14 ve 28 Mayýs seçimlerinde aðýr bir maðlubiyet yaþayan CHP lideri sayesinde, muhalefet içerisindeki etki alanlarýný kaybetme riski yaþayan ABD güdümündeki terör örgütleri de bozguna uðradý.

KILIÇDAROÐLU KOLTUÐUNU BIRAKMAK ÝSTEMEYÝNCE ÝÇ ÝSYAN BAÞLADI

Seçimlerden her zaman olduðu gibi maðlup ayrýlan Kýlýçdaroðlu istifaya yanaþmazken, parti içinde kaybeden tarafta olan ÝBB Baþkaný Ekrem Ýmamoðlu dahil birçok kiþi siyasi ikbal mücadelesi yürütüyor.

HEZÝMETÝN ARDINDAN KAYIPLARA KARIÞTILAR

Öte yandan seçimler öncesi bu kanallarda sürekli boy gösteren CHP'li isimlere bu aralar ulaþýlamýyor. Yaþanan vahim tabloya Halk TV'de bile tepki gösterildi.

HALK TV'DE ÝTÝRAF: DAVET ETTÝÐÝMÝZ MUHALEFET KURMAYLARI KATILMAK ÝSTEMEDÝLER

Halk TV'de Murat Aðýrel, "Ekranlara davet ettiðimiz birçok kiþi gelmiyor" eleþtirisinde bulunurken, Moderatör Þule Aydýn ise, "Seçim sürecinde bazen bizim zamanýmýz olmuyordu, bazen muhalefet partilerinin kurmaylarýnýn zamaný olmuyordu örtüþemiyordu. Ama çokça hem kendileri buraya çýkmak isterdi hem de biz davet ederdik. Nedense bu yayýn için de sizler adýna soru sormak istedik tüm muhalefet kurmaylarýna. Ya ulaþamadýk çokça telefonlarýmýza çýkan isimlere ya da bir þekilde mazeretler vardý ve katýlmak istemediler. Ýlginç. Soru soracaðýz sizin adýnýza cevap alacaðýz. Bu iþin bir muhasebesi var" sözlerini kaydetti.