CÝMER'e sorulan soru sonrasý Fahrettin Altun ve Murat Kekilli'nin diyaloðu gündem oldu
ABONE OL

Cumhurbaþkanlýðý Ýletiþim Baþkaný Fahrettin Altun, bir vatandaþýn doðum saatini Cumhurbaþkanlýðý Ýletiþim Merkezinden (CÝMER) öðrendiðini belirttiði sosyal medya paylaþýmýyla ilgili, "Özellikle gençlerimizin son yýllarda CÝMER'e yoðun bir ilgisinin olduðunu görüyoruz ve bu bizi ziyadesiyle memnun ediyor" ifadelerini kullandý.

Cumhurbaþkanlýðý Ýletiþim Baþkaný Fahrettin Altun þarkýcý Murat Kekilli'nin sosyal medya hesabýndan "Allah razý olsun CÝMER 23 yýlýn sonunda doðum saatimi öðrendim" þeklindeki bir paylaþýmý alýntýlayarak, "Ama bu CÝMER de cidden fazla oluyor :) Yükselen burç hesaplamasýna kadar yapacak neredeyse! Fahrettin Hocam?" mesajýna cevap verdi.

Kekilli'nin bu paylaþýmýný alýntýlayan Altun, "Sevgili @kekillimurat kardeþim, özellikle gençlerimizin son yýllarda CÝMER'e yoðun bir ilgisinin olduðunu görüyoruz ve bu bizi ziyadesiyle memnun ediyor. Akýllarýndaki her konuyu http://cimer.gov.tr aracýlýðýyla CÝMER'e sorarak bizlerle sürekli iletiþim halinde oluyorlar. Biz de elimizden geldiðince genç arkadaþlarýmýzýn bilgi edinme taleplerini karþýlamaya çalýþýyoruz." ifadelerini kullandý.

Bu diyalog sosyal medyada gündem oldu.