ABONE OL
İşte Murat Kelkitoğlu'nun açıklamalarından satır başları:
 
AB VE ABD'NİN NİYETİ ZATEN ORTADA
 
AB'nin dünyadaki birçok olayadaki (Örneğin İsrail'in Filistin halkına uyguladığı zulüm) açıklamalarının endişeden öteye gitmemesi AB ve ABD'nin niyetini zaten çok net bir şekilde ortaya koyuyor. Bugün Türkiye'de yaşananların hukuksuzlukla uzaktan yakından alakası yok. 
 
BASKIN YAPILMIŞ GİBİ GÖSTERİLİYOR
 
Bugün bazı gazeteler kamuoyunu çok yanlış bilgilendiren haberler yaptı. Emniyet, hukuki anlamda yapabileceği herşeyi yaptı. Bundan öncekilerde (Ergenekon,Balyoz vs..) bizler de hukuksuzluklara karşı çıktık ki bunları yapanlar da emniyetin içerisindeki paralel unsurlardı. Pazar günkü operasyonda polis, ilk önce davet ediyor. Davet ettiklerinden biri olan Hüseyin Gülerce, 'Yarın gelip ifademi vereceğim' dedi. Gözaltındaki herkese aynı çağrı yapıldı. Polisleri gazeteye davet edip, 'Gelin beni buradan alın' diyen de Ekrem Dumanlı..
 
EKREM DUMANLI DA PARALEL POLİSLER GİBİ ŞOV YAPTI
 
Daha önceki operasyonlarda polislerin yaptığı şovlardan dolayı Ekrem Dumanlı da bir şov yapmak zorunda hissetti kendisini. Zaten hareketlere falan bakarsanız hep aynı.. Etrafındaki isimler de aynı.. Hakan Şükür, İdris Naim Şahin, İdris Bal.. Pankartlar aynı şekilde.. Sanki hiçbir davet yapılmadan gazeteye baskın yapılarak o isimlerin alındığı şeklinde bazı yazılar gördüm. Kamuoyu çok yanlış bilgilendiriliyor. Gerekli davetler yapıldıktan sonra polis, çağrı üzerine Zaman'dan Ekrem Dumanlı'yı, Samanyolu'ndan Hidayet Karaca'yı alıyor. 
 
ABD'DE BÖYLE BİR YAPI OLSA KENDİLERİ NE YAPACAKLARDI?
 
Avrupa Birliği ve Amerika, kendi içlerinde böyle bir yapı söz konusu olsa nasıl hareket edeceklerdi çok merak ediyorum. Amerikanın son zamanlarda yaşadıklarını görüyoruz zaten. Siyahi insanların vurulmasından kaynaklanan protestolar karşısında hiçbir sesleri çıkmazken. Biz de bir sinek uçsa orada haber oluyor. İşte bunun önemli bir nedeninin de bu paralel yapı unsurlarının oradaki bilgilendirmesi ile yapılan şeyler. Biz burada biraz eksik kalıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti bunları çok iyi bir şekilde bilgilendirmek zorunda.
 
Kaynak: yirmidorthaber.com