Gelinim Mutfakta 100.bölümde kim elendi
ABONE OL

GELİNİM MUTFAKTA 27 TEMMUZ 2018 BİRİNCİSİ- ELENEN İSMİ

Gelinim Mutfakta'nın hafta finali olan 100. Bölümünde en az puanı toplayan gelin ve kaynana yarışmaya veda etti!

Hafta toplamında en az puanları Fatma-Emine Karul çifti ile Reyhan-Ezgi Yıldırım çifti aldı ve Gelinim Mutfakta'nın yirminci hafta finalinde yarışmaya veda eden gelin-kaynana belli oldu!

Gelinim Mutfakta yarışması bugün sürprizlerle dolu bir haftayı daha geride bıraktı. Hafta boyunca en az puanı toplayan Ezgi ve Emine son ikiye kaldı. 43 puan toplayan Ezgi ve kayınvalidesi Reyhan Hanım yarışmadan elendi. Emine, 48 puanla elenmekten son anda kurtuldu. 65 puanla haftanın birincisi olan Cansu, 5 bileziği almaya hak kazandı.

 

GELİNİM MUTFAKTA 27 TEMMUZ’DA NELER OLDU?

Gelinim Mutfakta 99. bölümde  Özlem'in, kaynanası Nurten Hanımla girdiği sert tartışmalar gün sonu değerlendirmesinin konusu oldu!Özlem, kaynanası Nurten Hanımın kendisine sürekli düşük puanlar vermesi üzerine sert tepkiler veriyordu. Bir önceki bölümde de bu anlar yaşandı. Özlem kaynanasından aldığı (diğer kaynanalardan da) düşük puan sonrası sinirlerine hakim olamayıp, öfkesini ağlayarak ifade etmişti. Bu durumu masaya yatıran Fatih Ürek, puanlama sonrasında yaşananlar hakkında konuşmalarını istedi. Özlem, ağlamasını Hatice'ye benzeten kaynanası ile yine tartışmaya başladı. Nurten Hanım, ağlama konusunda ne demek istediğini anlatmaya çalıştı; fakat, Özlem bu yakıştırmayı beğenmediği için yüksek perdeden kendisini savunmaya devam etti. Nurten Hanım, sözünün kesilmesine öfkelense de Özlem, kaynanasını susturup eleştiri yüklü konuşmasını sürdürdü...

Gelinim Mutfakta 99. Bölümde Reyhan Hanım gelen istekler üzerine 40 yıllık aşk hikayesini anlattı! Reyhan Hanım, eşi ile 40 yıldır herkesi kıskandıracak bir aşk yaşadığını sürekli anlatıyordu. Bu 40 yılı da nikah tazeleyip, parti ile kutlayacağını söylüyordu. Sevgül Hanım bu aşkın nasıl başladığını sorduğu Reyhan Hanım ilk andan itibaren anlatmaya başladı. Eşi ile nasıl tanıştığını, ilk kimin aşık olduğunu, kendisini etkilemek için neler yaptığını ve gizlice nasıl evlendiğini anlattı.

Fatih Ürek, Reyhan Hanımın sert görünüşü ile ilgili konuşmaya başladı. Gelini Ezgi de, kaynanasını ilk gördüğünde o sertliğinden korktuğunu ifade etti. Fatih Beyin, yüz hatlarından ve saçını toplama şeklinden dolayı sert görünümü olduğunu bahsettiği Reyhan Hanım "Evet! Aliye Rona gibi!" diye karşılık verdi. Bu verdiği karşılığa ise, herkes gülmeye başladı. Sonrasında gençlik ve olgunluk yıllarında kendisine uyguladığı saç modellerini anlatmaya başladı. Kuaförün "Hangi modeli istersiniz?" sorusuna olgunluk yaşlarında "Aliye Rona saç modeli yap!" diye istekte bulunduğunu söyledi. Gençlik yıllarında ise, popüler olan Serpil Çakmaklı'nın saç modelini uyguladığını söyledi.