Gelinim Mutfakta son bölüm heyecanlandırdı
ABONE OL

Gelinim Mutfakta’da neler oluyor?

Yarışmanın en sivri dilli yarışmacısı Hatice ve kayınvalidesinin olmaması kafalarda soru işareti bıraktı. Birçok kez haftanın birincisi olarak altın toplayan ikiliyi göremeyenler, 'Hatice neden yok, elendiler mi?' gibi sorulara yanıt arıyor.

Gelinim Mutfakta yarışması yeni haftanın ilk bölümünde hem şaşırttı hem de meraklandırdı. Geçtiğimiz haftanın final bölümünde altınları son anda kaçıran Hatice ve kayınvalidesi Hüsniye'nin olmaması kafalarda soru işareti bıraktı. Gelinim Mutfakta 81. bölümde Hüsniye Hanım ve gelini Hatice'nin yerine eski yarışmacı çift katıldı! Peki, Gelinim Mutfakta'nın yeni gelin ve kayınvalidesi kim oldu?

Gelinim Mutfakta'nın ilk bölümün mutfakta iki boş masa vardı. Bu masalardan birisi yarışmacı Hatice ve kaynanası Hüsniye Hanıma aitti. Fatih Ürek yarışmayı açtıktan sonra bu durum ile ilgili bilgi verdi. Yerlerine ise, önceden yarışan ve ikinci şansı hak ettiğini düşünülen Cansu ve Şengül ikilisi katıldı. Yarışmaya tekrar katılan gelin ilk iş olarak masadaki Hatice'ye ait olan eşyaları bir kutuya doldurdu ve kaldırdı. Hatice ve Hüsniye Hanım'ın neden gelmediği ise bilinmiyor.

 

 

HATİCE HANIM AYRILDI MI?

Yerlerine ise, önceden yarışan ve ikinci şansı hak ettiğini düşünülen Cansu ve Şengül ikilisi katıldı. Cansu'nun gelir gelmez Hatice'nin eşyalarını toplaması ve diğer yarışmacıların tezgahları arasında dolaşması Nurten Hanım tarafından eleştirildi.

Cansu'nun şov yaptığını iddia eden Nurten Hanım "Bir şovmeni gönderdik, ikinci şovmen geldi. Niye dolaşıyorsun, kim verdi o yetkiyi sana?" derken, Cansu ise "Hüsniye Teyze gitmiş, yerini sen mi devraldın?" şeklinde kendini savundu.

Yarışmaya ağırlığını koyan Cansu'ya kayınvalidesi Sevgül Hanım da destek oldu.

Hatice ve Hüsniye Hanım'ın programa neden gelmediği ise bilinmiyor.