Gelinim Mutfakta 2 Kasım'da kim birinci oldu
ABONE OL

Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve elenen ismi açıklandı 2 KASIM 2018

Gelinlerin yarıştığı, kayınvalidelerin ise oyladığı Gelinim Mutfakta yarışması 165. bölümüyle bir haftayı daha geride bıraktı. Gelinim Mutfakta’nın gelinleri haftanın finalinde geleneksel bir tatlı olan kalburabastı tarifiyle kayınvalidelerin karşısına çıktı. Günün konusu ise bu kez güzellik yarışı oldu. Doğal yollardan güzelleşmenin tüyolarını vermeye çalışan Reyhan Hanım’ın sözleri ve kayınvalidelere uyguladığı maske eğlenceli görüntülerin ortaya çıkmasını sağladı. Gün sonunda bir gelin 5 bileziğin sahibi olurken; hafta boyu en az puanı toplayan gelin-kaynana yarışmaya veda etti. Peki, Gelinim Mutfakta son bölümde kim elendi?

Günün sonuncusu 8 puanla Aleyna, birincisi ise 12 puanla Ezgi oldu. Haftanın finalinde tüm oylar toplandı, Aleyna ve Betül eleme potasına kaldı. Yarışmanın iddialı isimleri Aleyna ve kayınvalidesi Cemile Hanım, 51 puanla yarışmaya veda etti. 66 puan toplayanı Özüm, 5 altın bileziği almaya hak kazandı. Son 3 haftanın galibi olan Özüm'ün 6 çeyrek, 15 bileziği var.

 

GELİNİM MUTFAKTA YARIŞMASININ FORMATI NASIL?

Gelinim Mutfakta’da gelinler kendilerine verilen süre içerisinde günün yemeğini yapmaya çalışıyor, bu yarışta onları an be an izleyen kayınvalideler ise puanladığı tabakların kime ait olduğunu bilmeden puan vererek gelinini birinci yapmaya çalışıyor. Haftanın sonunda en yüksek puanı alan gelin ve kayınvalidesi 10 bin TL değerinde 5 altın bilezik kazanırken en düşük puanı alan gelin ve kayınvalidesi ise programa veda ediyor.