9 Şubat Hadi İpucu sorusu ve cevabı yayınlandı mı?
ABONE OL

 

Hadi İpucu yarışması bugün 50 bin joker kodu dağıtılacak. Dün akşam düzenlenen Hadi İpucu soruları ve joker kodları takip edilmeye bugün de devam ediliyor. Para ödüllü yarışma Hadi İpucu sorusu sosyal medya instagram hesabı üzerinden yayınlandı. 8 Ocak Şubat için Zeljko Obradovic hangi basketbol kulübümüzün antrenörüdür? Sorusu yöneltilirken konuya ilişkin ayrıntıları ve merak edilenleri bu h aberimiz üzerinde derledik.

HADİ İPUCU 9 ŞUBAT JOKER KODU VE SORULARI YAYINLANDI MI?

Hadi 9 Şubat yarışması TV+ sponsorluğunda yapılacak. TV+ yarışması öncesi 50 bin joker kodu dağıtılacak.

9 Şubat Hadi joker kodu ve ipucu sorusu. Telefonlarda canlı olarak yapılan bilgi yarışması Hadi, bugün saat 20,30 'da yapılacak. Tek yarışmanın yapılacağı Cumartesi Hadisinde katılımcılara 20 bin TL para ödülü verilecek. TV+ sponsorluğunda yapılacak olan Hadi bilgi yarışması, bu akşam saat 20,30 'da başlayacak ve 12 sorunun tamamını bilen katılımcılara, büyük ödül olan 20 bin TL 'yi eşit olarak dağıtacak. Cumartesi Hadisi için geri sayım devam ederken Hadiciler, günün joker kodunu ve ipucu sorusunu araştırmaya başladı. Hadi İnstagram hesabından yapılan paylaşımda bugün 50 bin joker için kod dağıtılacağına yer verildi. Hadi İnstagram kanalından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: "20.000 TL ödüllü TV+ Film Gecesi 20:30’da! 50.000 joker gün içinde TV+ instagram adresinde olacak, takipte kal!" Joker kodu gün içinde yayımlanacak. Hadi joker kodu yayınlandığında bu yazıya eklenecektir.


 

Hadi İpucu internet üzerinden online olarak milyonlarca takipçisine para kazandırmaya devam ediyor. Gün içinde saat 11:30 için ayrı aksam saat 20:30 içinse ayrı iki soru yöneltilen ödülü yarışma uygulaması Hadi İpucu'nun yanıtları merak edilirken konu ile ilgili ayrıntıları bu haberimizde derledik

8 Şubat Cuma günü için aksam saatlerinde Hadi İpucu'nun sorusu geldi. Hadi İpucu soru ve yanıtlarını ve yeni gelişmeleri bu haberimizden takip edebilir yeni gelişmelerden haberdar olabilirsiniz. Hadi bilgi yarışması birbirinden renkli birbirinden eğlenceli yarışmalar düzenlemeye devam ediyor.

Hadi ekibi yarış öncesi ipucu bilgisini paylaşırken bu güne özel sosyal bir mesaj içeren ipucu belirledi. Hadi ekibi akşam 20:30 daki yarış öncesinde ipucu bilgisini aşağıdaki şekilde kullanıcıları ile paylaştı.

8 Şubat Hadi İpucu sorusu fotograftaki konu ile ilgili.

 

ZELJKO OBRADOVİÇ KİMDİR?

Avrupa basketbolunda Yugoslav ekolü disiplini ve sistemiyle nice başarılara koşmuştur. Bu ekolün en önemli temsilcilerinden biri olan Zeljko Obradovic ülkemiz basketbolunda da birbirinden güzel başarılara imza atmıştır.

Zeljko Obradovic, Fenerbahçe Beko basketbol kulübünün antrenörüdür. Sırp Basketbol Koçu ve eski profesyonel basketbolcudur. 5 farklı kulüp ile 9 EuroLeague şampiyonluğu kazandığı için, Avrupa'nın en iyi koçlarından biri olarak kabul edilir. Kulüp düzeyinde başarıların yanı sıra millî başarıları da vardır.

1997 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nı ve 1998 FIBA Dünya Şampiyonası'nı kazanmıştır. 2017 Nisan ayında Euroleague yönetimi tarafından Euroleague Basketbol Danışma Kurulu üyeliğine seçilmiştir.