İnternette açılan ilk alışveriş sitesi nedir?
ABONE OL

11 Kasım Hadi İpucu sorusu ve cevabı nedir? 11 Kasım Hadi İpucu sorusu ve cevabı İnternette açılan ilk alışveriş sitesi nedir? İnternette açılan ilk alışveriş sitesi  araştırılıyor. 11 Kasım Hadi İpucu sorusu ve cevabı belli oldu. N11, Doğuş Planet, e-ticaret sektöründe faaliyet göstermek üzere, Doğuş Grubu ile Güney Kore’nin en büyük gruplarından SK Group’un ortaklığında Haziran 2012’de kuruldu.

Zülfü Livaneli’nin yazdığı ve yönettiği Veda, 26 Şubat 2010 tarihinde vizyona girmişti. Filmde Atatürk’ün 6-7 yaşlarını canlandıran Fikret Kaan Olcay, 14-15 yaşlarını canlandıran Bartunç Akbaba, 45’li yaşlarını oynayan Sinan Tuzcu ve son dönemlerini oynayan Burhan Güven, eleştirmenlerden tam not almıştı.

HADİ İPUCU SORUSU 11 KASIM 2018

 

Canlı Bilgi Yarışması Hadi ipucu sorusu belli oldu. Hadi Instagram hesabından  İnternette açılan ilk alışveriş sitelerinin ne zaman faaliyete başladığını biliyor musunuz? Kaçlı yıllar? diye sordu. İşte ipucu cevabıKısa sürede popüler olan Hadi ipucu sorusunun cevabı belli oldu.

Hadi Instagram hesabından saat: 11.11'de gerçekleşecek yarışmasında çıkacak soruyu yayınlandı. Bugünkü ipucumuz artık neredeyse tüm alışverişlerimizi yaptığımız alışveriş sitelerinden geliyor. İnternette açılan ilk alışveriş sitelerinin ne zaman faaliyete başladığını biliyor musunuz? Kaçlı yıllar? şeklinde soru sordu. Hadi bugün n11 sponsorluğuyla saat: 11.11'de 55.000TL para ödülünü yarışmacılarıyla bölüştürecek.

HADİ İPUCU CEVABI

Hadi İpucu sorusunun cevabı:

İnternette açılan ilk alışveriş sitesi 1994 yılında  amazon.com sitesidir. Amerika’nın Seattle şehrinde Şeff Bezos tarafından kurulmuştur.

 

Hakkımızda

n11.com

Doğuş Planet, e-ticaret sektöründe faaliyet göstermek üzere, Doğuş Grubu ile Güney Kore’nin en büyük gruplarından SK Group’un ortaklığında Haziran 2012’de kuruldu.

 

Doğuş Planet, SK Group’un teknoloji ve inovasyon konusundaki tecrübesini Doğuş Grubu’nun bilgi birikimi, bölgesel tecrübesi ve gücü ile birleştirmektedir.

 

Bu güçlü ortaklık çerçevesinde, Doğuş Planet e-ticaret yatırımı olarak, binlerce marka ve mağazayı milyonlarca müşteriyle buluşturan açık pazar platformu alışverişin uğurlu adresi “n11.com”u açtı.

 

n11.com; elektronikten tekstile, mutfak gereçlerinden Türkiye’nin nadide el sanatlarına kadar farklı ihtiyaç ve zevklere hitap eden milyonlarca ürün, alışveriş yaptıkça kazandıran yapısı ile üyelerine yeni bir alışveriş deneyimi sunuyor. n11.com, müşteriler tarafında güven ve kolaylık, mağazalar tarafında ise işbirliği ve e-ticareti geliştirme odaklı bir yaklaşım izlemektedir.

 

Siz de alışverişin uğurlu dünyasına katılabilir, milyonlarca ürün ve binlerce mağazanın olduğu n11.com’da, avantaj dolu alışverişin keyfini çıkartabilirsiniz.