Müge Anlý ne zaman baþlýyor 2023? Müge Anlý ile Tatlý Sert yeni sezon tarihi belli oldu!
ABONE OL

Müge Anlý ile Tatlý Sert programýnýn yeni sezon tarihi belli oldu. Programýn takipçileri 'Müge Anlý ne zaman baþlýyor 2023?' sorusuna cevap ararken, 2008 yýlýndan bu yana yayýnlanan ve 15 sezondur ekranlarýn en çok izlenen programý haline gelen Müge Anlý ile Tatlý Sert, yeni sezonunda izleyicisiyle buluþamaya hazýrlanýyor. Ýþte Müge Anlý ile Tatlý Sert yeni sezon tarihi

MÜGE ANLI NE ZAMAN BAÞLIYOR 2023?

Müge Anlý Ýle Tatlý Sert rogramýnýn yapýmcýsý Taner Ercan yeni sezon tarihini açýkladý. Buna göre; Müge Anlý ile Tatlý Sert yeni sezon bölümüyle 28 Aðustos Pazartesi günü baþlýyor.

MÜGE ANLI KÝMDÝR?

Müge Anlý, 1973 yýlýnda Ýstanbul'da doðdu. Marmara Üniversitesi Ýletiþim Fakültesi mezunu olan Anlý, Lisans eðitimini tamamlamasýnýn ardýndan yüksek lisansýný Kadir Has Üniversitesi'nde Hukuk üzerine yaptý.

1993 yýlýnda evlendiði eþi gazeteci Burhan Akdað'dan 2008 yýlýnda ayrýlan Müge Anlý, televizyon kariyerine magazin alanýndan giriþ yaptý.

Ekranlarda ilk olarak Kanal D'de yayýnlanan Dobra Dobra isimli programlara adým atan Müge Anlý, bu programda edindiði sunuculuk deneyimini farklý alanlara taþýdý.

Ünlü sunucu, ATV ekranýnda tek baþýna sunduðu Müge Anlý ile Tatlý Sert programýný hayata geçirdi. Eðitimini aldýðý Hukuk konusundaki tecrübe ve bilgisini de kullanan Müge Anlý, programýnda faili meçhul cinayetleri ve yakýnlarýný arayan insanlarý konu olarak ele almaktadýr.

Seda Sayan ne zaman baþlýyor 2023?