Müge Anlı son bölüm yayınlandı
ABONE OL

Müge Anlı'da bugün tüm aileleri ve gençleri ilgilendiren bir konu ele alındı. Atv'nin en çok takip edilen dizisi Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayında bugün uzmanlar ve aileler ergenlik sorunlarını tartıştı. Ergenlik nedir ve ne kadar sürer? Ailelerin ergen çocuklarından beklentisi ve çocuklarının ailelerden beklentisi nedir canlı yayında gözler önüne serildi.

Müge Anlı canlı yayında bugün tüm aileleri ve çocukları ilgilendiren bir konuyu ele aldı. Atv'nin sevilen ve en çok takip edilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te bugün ailelerin ve çocukların en zıt düştüğü dönem olan ergenlik dönemi konusu ele alındı. Müge Anlı canlı yayında uzmanlar ve aileler ergenlik sorununu tartışırken bir yandan da sokakta gençlerin ailelerinden ne beklediği soruldu. Gençlerden alınan cevaplar tamamen arkadaşlarıyla daha çok vakit geçirmeye dayalıydı. Aileler çocuklarının iyiliği ve çevre baskısını düşünerek hareket ederken, çocukları ise arkadaşlarıyla daha çok vakit geçirmeyi ve kendilerine aşırı kısıtlama getirilmesini istemediklerini anlattı.

 

ÇOCUĞUNUZUN EVDEN KAÇMASINI NASIL ENGELLEYEBİLİRSİNİZ?

Müge Anlı canlı yayında bugün çocuğu evden kaçan bir babanın çaresizliği vardı. 10 çocuk babası olan Kenan Bey'in çocuğu en son babası: '' Ev dağınık topla'' dediği için evden kaçtı. ''Vursam suçlu olacağım vurmadım bile, git kızım odana uyu dedim. 'Bıktım sizden' deyip gitti. Daha önce de kaçmıştı'' sözlerine yer verdi.

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlısert gündüz kuşağının vazgeçilmez programları arasında yer alıyor. Murat Tekin'in erkek sevgilisi programa çıktı. Müge Anlı'da yaşanan olaylar neler olduğu ise merak konusu. 26 Ekim Müge Anlı canlı izlemek için detaylar haberimizde...


21 yıl sonra ailesine kavuşan Gürsel;" Evet bu dava bitsin ve hayatıma devam edeceğim."

Gürsel'in biyolojik babası İbrahim Selam; Gürsel'in kaçırılmasının alt yapısında 3 ay olduğunu programda dile getirdi.

İsmini vermek isteyen izleyici yayına bağlanarak Gürsel'i kaçıranların Gürsel'e ismi ile seslenerek çağırdıklarını ve arabaya bindiklerini iletti.

İsmini vermek istemeyen izleyici biyolojik baba ve annenin dede tarafından birlikte olmasını istemediğini belirtti.

İsmini vermek istemeyen izleyicinin iddialarına ise İbrahim Selam: Eşimle evlenmemi ailem istedi, hiçbir sorunumuz yoktu" sözleri ile cevap verdi.


Gürsel'i alan Kasım Bey Gürsel'i getiren kadının Perihan Hanım'ın mavi gözlü olduğunu söyledi.

Programa bağlanan Ertuğrul Tutu ise; Perihan Hanım'ın orta boylu mavi gözlü bir kadın olduğunu iletti.

Her şey Abdullah Yılmaz adlı gencin 15 yaşında evlatlık olduğunu öğrenmesiyle başladı. Hatay’da oturan Abdullah öz ailesini bulmak için araştırma yapmaya başladı. Önce kendisini büyüten Memduha-Kasım Yılmaz çiftine sordu. Yılmaz çifti “Çocuğumuz olmuyordu. Her yıl fitre zekat verdiğimiz Perihan ve Nazif Efe (veya Nafiz)çifti bize seni getirdi. O zaman 2.5 yaşındaydın. Efe çifti bize sizin 3 kardeş olduğunuzu, iki de ablan olduğunu söyledi. Biz ‘O zaman onları da verin kardeşler ayrılmasın’ dedik ama bize ‘ablaları büyük. Size sorun çıkartır. Biz onları büyütür evlendirir göndeririz bize bu çocuğa bakın’ dediler. Biz de seni aldık. Daha sonra bu çiften haber alamadık” dedi.

İki ablasının olduğunu öğrenen Abdullah bu yönde araştırma yapmaya başladı. İnternetten evlatlık alındığı tarihi araştıran Abdullah, ablalarını bulmak için arama yaparken, kayıplarla ilgili bir sayfa dikkatini çekti. Sayfada dolaşırken bir fotoğraf gözüne ilişti. Fotoğraf kendisine benziyordu. Merak etti, fotoğrafı internete koyan kişiye mesaj attı. Bu kişi İbrahim Selam’dı. Şef olan İbrahim bey iş için Bulgaristan’a gitmişti. İbrahim Bey “1997’de Hatay’da erkek çocuğumuz kayboldu” dedi. İbrahim beyin verdiği bilgiler Abdullah’ın elde ettiği bilgilerle örtüşüyordu. Durumu öğrenen İbrahim Bey’in eşi Atiye Selam da büyük bir heyecana kapıldı. Abdullah emin olmak için Atiye Hanım’a “Benim vücudumda yanık var” dedi. Atiye hanım “Sağ bacağında mı” diye sordu. Yanık Abdullah’ın sağ bacağındaydı. Atiye hanım, “Karnında beyaz leke, başında iki de ben vardı” dedi. Söyledikleri doğruydu. Abdullah, İbrahim-Atiye Selam çiftinin 21 yıldır aradıkları oğluydu...