Özgür Özel ve Yýlmaz Özdil arasýnda 'Bidon Kafa' kavgasý: Bu iftiraný sana yedireceðim!
ABONE OL

Geçtiðimiz gün Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Baþkaný Özgür Özel, EKOL TV'de katýldýðý yayýnda CHP yandaþý gazeteci Yýlmaz Özdil'in geçmiþte AK Partili seçmeni kastederek kullandýðý 'Bidon Kafa' açýklamasýna ithafen sert sözler sarf etmiþti.

Özel'in açýklamalarýnýn ardýndan Özdil, sosyal medya hesabýndan sert açýklamalarda bulundu.

"BU ÝFTÝRANI SANA YEDÝRECEÐÝM"

Özdil paylaþýmlarýnda þu ifadeleri kullandý:

Namuslu gazetecilere küfreden trollerin abisi Özgür Özel, sana bu iftiraný yedireceðim.

"Bütün dünyada, birinci parti olmasýna raðmen erken seçim istemeyen ilk ve tek genel baþkan" dediðim için,

"AKP'nin dört yýl daha iktidarda kalmasý için özel çaba harcýyor" dediðim için bana saldýran Özgür Özel, bu iftiraný sana yedireceðim.

Bana milletvekiliyken yýllarca "Yýlmaz abi" diyen Özgür Özel, þimdi niye çýkýp iftira attýðýný -gözlüðü çýkardýn ama- gözüne sokacaðým.

ÖZGÜR ÖZEL YILMAZ ÖZDÝL'Ý ELEÞTÝRMÝÞTÝ

CHP Genel Baþkaný Özgür Özel, Yýlmaz Özdil'le ilgili açýklamasýnda þu ifadeleri kullanmýþtý:

Kutuplaþma ortamýndan beslenenler var. Normal siyaset ortamýnda kendisine yer olmadýðýný düþünenler var. Mesela bir adam Youtube videosu çekiyor, aðýr hakaretler ediyor. Bana hýrsý ne? Geçmiþte 'Bidon Kafa' diye köþe yazýsý yazmýþ arkadaþ, seçimin ertesi günü. Bir yerde sular kesilmiþ, 'Hadi bakalým bidon kafalýlar, bu iktidarý siz seçtiniz þimdi gidin su sýrasýna girin' diyor. Ben vaktiyle bunu eleþtirmiþtim, onun da hýrsý bundan. Ýyi ki de onunla aramda böyle bir açý var. O oy alamayýnca 'hatamýz nerede' demek yerine oy vermeyen seçmene 'bidon kafa' diyen zihniyet. Zaten bu partinin 47 yýl sonra birinci parti olmasýnýn sebebi bu zihniyetten kopmasý. Seçmene kafa tutan bir yaklaþýmý reddediyorum. Bunlar kutuplaþma olmasa yaþayamazlar.