Sabahýn Sultaný Seda Sayan yeni sezon tarihi belli oldu! Seda Sayan ne zaman baþlýyor 2023?
ABONE OL

Sabahýn Sultaný Seda Sayan programýný takip eden seyirciler yeni sezonun ne zaman baþlayacaðýný merak ediyor. "Sabahýn Sultaný Seda Sayan" hafta içi her gün canlý yayýnla Star'da ekrana geliyor. 15 Haziran'da sezon finali yapan Sabahýn Sultaný Seda Sayan yeni sezon tarihi belli oldu. Buna göre; Seda Sayan ne zaman baþlýyor 2023? Ýþte Sabahýn Sultaný Seda Sayan yeni sezon tarihi

SEDA SAYAN NE ZAMAN BAÞLIYOR 2023?

Sabahýn Sultaný Seda Sayan rogramý yeni sezonda da Star TV'de izleyicisi ile buluþacak. Seda Sayan yeni sezon bölümüyle 28 Aðustos Pazartesi günü baþlýyor.

SEDA SAYAN KÝMDÝR?

Seda Sayan, 1962 yýlýnda Ýstanbul'da doðdu. Þarkýcýlýða düðün salonlarýnda baþladý. Sonra uvertür olarak küçük gazinolara geçti. Assolist Cemal Coþar ile bir dönem þan çalýþtý. Sevgilisi organizatör Turgut Akyüz'ün Stardust kulübünde assolist oldu.

Uzun süre "b" sýnýfý gazinolardan Gülizar'da assolistlik yaptý. Dönemin büyük assolistlerin çok yüksek ücret taleplerine kýzan Fahrettin Aslan tarafýndan, Harika Avcý'yla birlikte bir süre ders aldýrýlýp dönemin en büyük gazinosu Maksim Gazinosu'na assolist olarak çýktý. Böylece ilk kez ciddi müzik eðitiminden gelmeyen assolistler dönemi baþladý. Fahrettin Aslan'a Seda Sayan'ý tavsiye eden film yapýmcýsý Türker Ýnanoðlu'ydu.

Aðustos 1978'de sahne alabilmek için mahkeme kararýyla yaþýný büyüterek doðum tarihini 04.01.1959 olarak deðiþtirdi. Mayýs 1987'de ilk eþi Rýdvan Kýlýç'la evlenen Seda Sayan, Aralýk 1987'de boþandý. 1990 yýlýnda evlendiði ikinci eþi Sinan Engin'den 1995 yýlýnda boþandý. Bu evlilikten Oðulcan adýnda bir oðlu dünyaya geldi.

Seda Sayan, 2017'de mahkeme kararýyla doðum tarihi 30.12. 1962 olarak deðiþtirdi. 2022 Nisan ayýnda bir süredir birlikte olduðu müzisyen Çaðlar Ökten ile dünyaevine girdi.