Serap Paköz ile Gerçeðin Peþinde programý yayýndan kalktý mý? Serap Paköz ne zaman baþlýyor 2023?
ABONE OL

Serap Paköz ile Gerçeðin Peþinde programýnýn ne zaman baþlayacaðý konusu, gündüz kuþaðý programlarýnýn yeni sezona baþlamasýyla birlikte gündeme geldi. Serap Paköz'ün sunumuyla, yapýmcýlýðýný Bloom Medya'nýn üstlendiði Gerçeðin Peþinde programý, hafta içi her gün Star ekranlarýnda izleyicisiyle buluþuyordu. Peki Serap Paköz ne zaman baþlýyor 2023? Serap Paköz ile Gerçeðin Peþinde programý yayýndan kalktý mý? Ýþte detaylar

SERAP PAKÖZ NE ZAMAN BAÞLIYOR 2023?

Star TV'nin gündüz kuþaðýnda Serap Paköz'ün sunumuyla ekrana gelen "Gerçeðin Peþinde" programýnýn yayýndan kaldýrýldýðý ortaya çýktý.

Bloom Medya imzalý programda faili meçhul dosyalarýn karanlýk yüzleri aydýnlatýlmaya çalýþýlýyor ve kayýplar bulunuyordu. 23 Haziran'da sezon finali yapan programýn yeni bölümleri büyük bir heyecanla beklenirken programýn yeni sezonda olmayacaðý öðrenildi.

Gazeteci Birsen Altuntaþ'ýn haberine göre; Avukat ve Adli Týp Uzmaný görüþlerinin de yer aldýðý programýn yeni sezon akýbeti henüz bilinmiyor. Daha önce TV8'den Star TV'ye geçen programýn farklý bir kanala geçip geçmeyeceði ile ilgili ise henüz bir açýklama gelmedi.