Netflix Terzi dizisinin 3. sezon tarihi belli oldu mu? Terzi 3. sezon ne zaman?
ABONE OL

Terzi 3. sezon için heyecanlý bekleyiþ baþladý. Netflix'in yeni Türk yapýmý dizisi olan Terzi, ilk 2 sezonuyla büyük ilgi gördü. Baþrollerini Çaðatay Ulusoy ve Þifanur Gül'ün paylaþtýðý dizinin izleyicileri "Terzi 3. sezon ne zaman yayýnlanacak?" sorusunun yanýtýný araþtýrýyor. Ýþte Netflix Terzi dizisinin 3. sezon tarihi ile ilgili merak edilenler

Baþrolünde Çaðatay Ulusoy, Salih Bademci, Þifanur Gül ve Olgun Þimþek'in yer aldýðý Terzi dizisinin ikinci sezonu kýsa bir süre önce yayýnlanandý. Terzi 3. sezonuyla yeni bölümlerle geri dönmeye hazýrlanýyor.

TERZÝ 3. SEZON NE ZAMAN?

Ýlk sezonla birlikte geniþ bir izleyici kitlesine sahip olan Terzi dizisinin 2. sezon bölümleri yayýnlandý. Dizinin 2. sezonunun son bölümünde Terzi 3. sezona dair ilk fragman ekrana geldi.

Terzi 3. sezonda Peyami ve Esvet arasýnda yaþanacaklar, kýsa bir tanýtýmla seyirciye yansýtýldý.

Terzi 3. sezon tarihi henüz belli deðil fakat dizinin yeni sezon bölümlerinin birkaç ay içeriisnde yayýnlanmasý bekleniyor.

TERZÝ DÝZÝSÝ KONUSU NEDÝR?

Baþrollerinde Çaðatay Ulusoy ve Salih Bademci'nin yer aldýðý Netflix yapýmý dizi Terzi'de Ünlü terzi Peyami, en iyi dostunun müstakbel eþi için gelinlik dikmektedir. Ama hiç görmediði bu kýz beklenmedik þekilde hayatýna girince, Peyami'nin sýrlarýna bir yenisi eklenir.

Dizinin 2. sezonunda, Esvet'in hayatýndan çýkýþý Peyami'nin içinde büyük bir acý ve öfkeye neden olacak. Dimitri ise Esvet'le birlikte olmaya hazýr olduðunu söylerken, Peyami'nin hayatýna giren Cemre ise onun en büyük dert ortaðý olur.

Peyami'nin Dimitri'yle arkadaþlýðýnýn bitme noktasýna gelmesi, Esvet'in Mustafa'yla evde daha çok zaman geçirmesi onu gittikçe zor bir duruma sokar.

Yönetmenliðini Cem Karcý'nýn üstlendiði dizinin senaryosunu Rana Mamatlýoðlu ve Bekir Baran Sýtký kaleme alýyor. Onur Güvenatam'ýn yapýmcýlýðýný üstlendiði dizinin yapým þirketi ise OGM Pictures.

TERZÝ DÝZÝSÝ OYUNCULARI

Çaðatay Ulusoy - Peyami

Þifanur Gül - Esvet

Olgun Þimþek - Mustafa

Salih Bademci - Dimitri

Berrak Tüzünataç - Cemre

Ece Sükan - Suzi

Evrim Alasya - Kiraz