Tivibu özel içerikleri seyircileriyle buluþturuyor
ABONE OL

Türk Telekom'un televizyon platformu Tivibu, Warner Bros. Discovery ile gerçekleþtirdiði iþ birliðiyle BluTV içeriklerini kullanýcýlarýna sunarak yeni bir dönemi baþlattý. Tivibu'nun kanal listesine eklenen BluTV Play 1 kanalýyla "Prens", "Bozkýr", "Masum" gibi orijinal BluTV yapýmlarý seyircilerle buluþurken, BluTV Play 2 kanalýyla da "The Unusual Suspects", "Violet Like to Sea" gibi kült diziler televizyon tadýnda seyredilebilecek. Sadece Sinema ve Süper Paket seçeneklerinde yer alacak BluTV kanallarý ve seçili içerikler lansmana özel yýl sonuna kadar tüm Tivibu Paketlerinden izlenebilecek.

Yapýlan açýklamaya göre; Tivibu, BluTV iþ birliði ile tek bir platform üzerinden daha fazla içerik ve daha entegre bir izleme deneyimi sundu. Kullanýcýlar ister evde IPTV veya uydu kutularý üzerinden ister Tivibu GO'nun Smart TV, Apple TV, Android TV, web, mobil, tablet cihazlarýnda bulunan uygulamalarý içerisinden BluTV içeriklerine eriþebilecekler.

Tivibu GO'nun özellikleri sayesinde kullanýcýlar, BluTV içeriklerini telefon, tablet, bilgisayar ve akýllý cihazlar üzerinden izlemeye baþlayýp diðer ekranlardan izlemeye devam edebiliyorlar ve ayný zamanda izleme listesine farklý içerikler de ekleyebiliyorlar. Ayrýca çocuk profili ve ebeveyn kontrolü özellikleri ile içerikler filtrelenebilirken, seçili içerikleri mobil cihazlarýna indirerek internetin olmadýðý yerlerde çevrimdýþý olarak da izleyebiliyorlar.

Ýnternetin olduðu her yerden Tivibu GO uygulamasý ile BluTV içeriklerine her an eriþebilir, kurulum ve taahhüt olmadan ister aylýk ister ise yýllýk abonelik seçeneklerinden biri tercih edilerek, Türk Telekom mobil kullanýcýlarýna özel ek mobil internet paketiyle kullaným yapýlabiliyor.

Tivibu'nun geniþ dizi yelpazesine eklenen BluTV içerikleri arasýnda kült diziler yer alýrken yeni içerikler de dikkat çekiyor. Alper Çaðlar'ýn proje tasarýmcýsý olduðu bilim kurgu ve aksiyon türündeki "Börü 2039" Tivibu Dizi Klasöründe yerini alýyor. Ayrýca baþrollerini Afra Saraçoðlu, Çaðatay Ulusoy ve Selin Þekerci'nin paylaþtýðý BluTV orijinal yapýmlarýndan "Yeþilçam" dizisi de Tivibu Dizi Klasöründe seyircilerle buluþuyor. Dizi, 1960'lar Türkiye'sinin gölgesinde, altýn çaðýný yaþamaya baþlayan Yeþilçam'da bir yapýmcýnýn ayakta kalma hikâyesini anlatýyor. Ayrýca dev kadrosuyla son dönemlerin en beðenilen dizilerinden biri olan "Masum" da yine Tivibu Dizi Klasöründen izlenebiliyor.

Ayrýca Tivibu'da BluTV kütüphanesinde yer alan "Faking Hitler", "The Responder", "The Curse", "Yaþamayanlar", "Bartu Ben", "Bize Gezmek Olsun", "Bonkis" gibi baþarýlý içerikler de seyirci ile buluþuyor.