Tivibu'dan sinema þöleni
ABONE OL

Türk Telekom'un televizyon platformu Tivibu, Babalar Günü ve Kurban Bayramý'na özel programýný açýkladý. Tivibu haziran ayýnda Babalar Günü Özel Klasöründe; "Babamýn Zaferi", "Evlat", "Baba", "Baba ve Kýz", "Babam", "Kan Baðý", "Benim Babam, Benim Oðlum", "7. Kat", "Büyük Balýk", "Babasýnýn Kuzularý", "Baba ve Kýz", "The Godfather", "The Godfather 2", "The Godfather 3", "Avatar: Suyun Yolu", "Suikast Treni", "Kayýp Balýk Nemo", "Aslan Kral" ve "Umudunu Kaybetme" yapýmlarýný izleyicilerin beðenisine sunuyor. Klasördeki filmler 12 – 26 Haziran tarihleri arasýnda Tivibu'da izlenebilecek.

Klasörün animasyon kategorisinde öne çýkan içeriði "Kayýp Balýk Nemo"; Marlin'in oðlunu bulmak için harcadýðý çabalarý ve Nemo'nun da geri dönmek için verdiði büyük mücadeleyi anlatýyor. Klasörün diðer bir animasyon filmi olan "Aslan Kral" ise yavru aslan Simba'nýn, maceralarýný anlatýyor.

Babalar Gününe Özel Klasörün dram türünden filmi "Babamýn Zaferi", Fransa'nýn Provence kasabasýnda yaþayan öðretmen babasýna hayran bir çocuðun hayatýný anlatýyor.

Klasörün bir baþka filmi olan "Kan Baðý"nda kýzýný öldürmeye çalýþan kiþilerden intikam almak için silah kuþanan bir babanýn öyküsü anlatýlýyor. Filmin baþrolünü Mel Gibson üstlenirken, oyuncu kadrosunda, Erin Moriarty, Micheal Parks, William H. Macy bulunuyor.

Bayram Özel Klasörü de 14–24 Haziran tarihleri arasýnda Tivibu ekranlarýnda olacak. Bayram boyunca; "Aile Arasýnda", "Aykut Eniþte", "Bayi Toplantýsý", "Bizim Köyün Þarkýsý", "Cici Babam", "Çok Filim Hareketler Bunlar", "Deliha", "Deliha 2", "Düðün Dernek", "Düðün Dernek 2: Sünnet", "Eltilerin Savaþý", "Eyvah Eyvah", "Eyvah Eyvah 2", "Eyvah Eyvah 3", "G.O.R.A", "Geniþ Aile: Komþu Kýzý", "Görümce", "Hedefim Sensin", "Kara Bela", "Karakomik Filmler: Kaçamak", "Karakomik Filmler 2", "Küçük Esnaf", "Niyazi Gül Dörtnala", "Olanlar Oldu", "Organize Ýþler", "Vizontele", "Vizontele Tuuba", "Zaman Makinesi 1973" filmleri Bayram Özel Klasöründe izleyici ile buluþacak.