Yol Arkadaşım konusu nedir? Yol Arkadaşım filmi oyuncuları kimler, nerede çekildi?
ABONE OL
Yol Arkadaşım konusu nedir? Yol Arkadaşım filmi oyuncuları kimler, nerede çekildi? gibi soruların yanıtları tüm televizyon takipçileri tarafından merak ediliyor. Bu akşam saat 20:00'da Show Tv ekranlarında izleyiciler ile buluşacak olan Yol Arkadaşım filmi izleyenlerine keyifli dakikalar yaşatacak. 27 Ekim 2017 tarihinde vizyona giren Yol Arkadaşım filmininin başrollerini Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'ın paylaşıyor. Yol Arkadaşım filminin yönetmenliğini Bedran Güzel üstleniyor. Yol Arkadaşım filmi hakkında merak edilenlerin tümüne haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 
 

 
YOL ARKADAŞIM KONUSU NEDİR? 
Başarısız bir ilaç mümessili olan Onur’un kurban bayramına üç gün kala üç zor hedefi vardır; Ayvalık’taki kız arkadaşının ailesiyle tanışmak, kovulduğu işini geri kazanmak ve ilk iki hedefi yol arkadaşı Şeref’e rağmen başarmak. Bir telefon uygulamasıyla tanışan ve tek ortak noktaları gidecekleri istikamet olan Onur ve Şeref’in eğlence ve macera dolu yolculuğu, izleyen herkese kurduğu hayal ile yaşadığı hayat arasındaki farkı sorgulatacak.
 

 
YOL ARKADAŞIM FİLMİ OYUNCULARI KİMLER? 
Oğuzhan Koç
İbrahim Büyükak
Emre Kınay
Aslı Bekiroğlu
Eda Ece
Bahar Şahin
Muharrem Bayrak
S. Toygan Avanoğlu
Rahşan Fırtına
Erdem Baş
E. Mesut Kılıç
Sevilay Sandıkçı
 
Konuk Oyuncular: Nurseli İdiz, Şinasi Yurtsever, Dilber Ay, Tuncay Akça
 
 
YOL ARKADAŞIM NEREDE ÇEKİLDİ?
Yol Arkadaşım, adından da anlaşıldığı üzere bir yol filmi niteliğinde. Filmin çekimleri ilk olarak İstanbul’da başladı. Şehrin farklı noktalarına yayılan sahneler çekildikten sonra İstanbul-Ayvalık yolu üzerinde çekimlere devam edildi.