2018 Eylül ayı memur alımı yayında
ABONE OL

2018 ( Lise, Ön Lisans ve Lisans ) KPSS'li ve KPSS'siz Eylül Ayı Kamuya İşçi Memur Personel Alımları! 

Eylül ayı için yeni memur personel alım ilanları yayımlandı! Yayımlanan ilanlara göre Eylül ayında kamuya binlerce memur personel alımı yapılacak. Buna göre adayların söz konusu ilanlara başvuru yapabilmeleri için belirtilen nitelikleri taşımak zorundadırlar. Adaylardan bazı genel ve özel nitelikle aranacak olup, İşinOlsa.com ekibi olarak sizler için bu bilgileri haberimizin devamında detaylı bilgi olarak belirttik.

Ayrıca Eylül ayı kamu memur alımı, personel alımı ve işçi alımı ilanları için adaylara bazı değerlendirmeler sonucunda sözlü, yazılı veya uygulamalı gibi mülakatlar yapılacaktır, Adayları bu sınavları başarılı olarak tamamlamaları sonucunda kadro giriş işlemleri gerçekleştirilecektir.

 

KİMLER EYLÜL AYINDA MEMUR OLABİLİR?

Ülkemizde bulunan kamu kurum veya kamu kuruluşları bünyelerindeki memur personel eksikliğini gidermek için adaylardan bazı nitelikler aramaktadırlar. Adayların bu nitelikleri yerine getirmeleri durumunda başvuru işlemleri geçerli sayılacaktır. Buna göre adaylardan bazı genel ve özel nitelikler aranmaktadır. Adayların eğitim seviyesine göre ve pozisyonuna göre aranan nitelikleri taşımak zorunda olduklarını belirtmek isteriz.