İŞKUR GSB iş başvurusu nasıl yapılır?
ABONE OL

İŞKUR aracılığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) personel alımı başvuruları başladı ve vatandaşlar açılan ilana yoğun ilgi gösteriyor.

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alım ilanını resmen duyurdu! Bu ilana başvuru yapmak isteyen vatandaşların konuyla ilgili araştırmaları artıyor. Bir çok genç, Gençlik ve Spor Bakanlığı iş ilanına nasıl başvuru yapılacağını merak ediyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığına 3 bin 243 'sürekli işçi' alımına ilişkin ilan Resmi Gazete'de yayımlandı. Başvurular bugünden itibaren İŞKUR'un internet sitesi üzerinden yapılacak.

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) bünyesinde Temizlik görevlisi, cankurtaran, mekaniker (pedallı araçlar), otobüs kaptanı (şoför), aşçı, aşçı yardımcısı, elektrik tesisatçısı (bina), güvenlik görevlisi, havuz suyu operatörü, ısıtma ve sıhhi tesisatçı, garson (servis elemanı), resepsiyon görevlisi (ön büro elemanı), soğutma ve iklimlendirme teknisyeni, bilgisayar donanım / teknolojisi teknikeri, çim alan tesisi ve yönetimi teknikeri, makine teknikeri, gençlik lideri, muhasebeci gibi unvanlarda gerçekleştirilecek sürekli işçi alımı için başvurular İŞKUR resmi internet sayfası, İŞKUR İl, İlçe Müdürlükleri aracılığıyla yapılacak.

Başvuru sırasında gerekli belgeler, başvuru genel ve özel şartları ve diğer detaylar daha sonra GSB'nin resmi internet sayfası ve İŞKUR üzerinden açıklandı.

Personel alımı duyurusu sonrası İŞKUR üzerinden başvuruları kabul eden Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB), bünyesine belirli kısmı kura ve sözlü mülakat, belirli bölümü ise sadece sözlü mülakat olmak üzere toplamda 3 bin 243 kişiyi istihdam etmeye hazırlanıyor.