İŞKUR'dan KPSS şartsız memur alım ilanı!
ABONE OL

İŞKUR'dan KPSS şartsız memur alım ilanı! İŞKUR personel ilanına nasıl başvurulur?

 

Bolu Karacasu Belediye Başkanlığı İş Kurumu üzerinden 7 Kasım 2018 tarihiyle yayınlamış olduğu ilanlarla geçici işçi statüsünde 2 Beden İşçisi alımı yapacağını açıklamıştır. Başvurular başlamış olup 16 Kasım 2018 tarihi mesai bitiminde sona erecektir. Adaylar İş Kurumu üzerinden online veya şahsen başvuru yapacaklardır.

00004718444 iş ilan numarasıyla alımı yapılacak olan 1 Beden İşçisi (Temizlik) için adayların ilköğretim mezunu olması ve Bolu ili merkez ilçesinde ikamet etmesi gerekmektedir.

00004718463 iş ilan numarasıyla alımı yapılacak 1 Beden İşçisi (Genel) için adayların Bolu ili merkez ilçesinde ikamet etmesi ve ilköğretim mezunu olması şartı koşulmuştur.

Şırnak İdil Öğretmen evi Müdürlüğü İş Kurumu üzerinden 7 Kasım 2018 tarihiyle yayınlamış olduğu ilanla daimi işçi statüsünde 1 Kalorifer Ateşçisi (Katı ve Sıvı Yakıt) alımı yapacağını açıklamıştır. Başvurular başlamış olup 16 Kasım 2018 tarihi mesai bitiminde sona erecektir.

Adaylar İŞKUR İlanları üzerinden online veya şahsen başvuru yapacaklardır. İş ilan numarası 00004719052 olarak verilmiştir. 1 Kalorifer Ateşçisi (Katı ve Sıvı Yakıt) alımı için adayların en az ilköğretim en fazla ortaöğretim mezunu olması gerekmektedir.

 

BAŞVURU KOŞULLARI

Dört farklı kamu kurumu tarafından yayımlanan personel alım ilanlarına başvuruda bulunacak adayların, Devlet Memurları Kanunu'nda belirtilen tüm koşullara haiz olması gerekiyor. Adaylardan talep edilen bu koşulları sizlerle paylaşıyoruz.

Memur alım ilanlarına başvuruda bulunacak adaylar Türk Vatandaşı olmalı, kurumlar tarafından belirlenen yaş şatlarını taşımalı, yine kurumlar tarafından belirlenen eğitim öğrenim şartlarını taşımalı, ilanlara başvuruda bulunacak kişinin kamu haklarından mahrum olmaması gerekmektedir. erkek adaylar için askerlikle ilgisinin bulunmaması , askerlik çağına gelmemiş olması, askerlik çağına gelmiş ise muzavvaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelemiş ya da yedek sınıfa geçirilmiş olması şartı aranıyor, kişinin akıl hastalığının bulunmaması gerekiyor. Özel koşullar arasında ise asgari KPSS puan şartını sağlamak, alım yapılacak pozisyona göre belirlenen eğitim şartını sağlamak ve kurumların talep ettiği tüm özel koşullara haiz olmak.