İŞKUR Sağlık Bakanlığı personel alım ilanı
ABONE OL

İŞKUR Sağlık Bakanlığı personel alım ilanı yayınlandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından geçtiğimiz günlerde açıklanan Bakanlık taşra teşkilatı hizmet birimlerinde istihdam edilmek üzere sürekli işçi alımı için başvurular başladı Sağlık Bakanlığı'ndan edinilen bilgiye göre, Bakanlığın taşra teşkilatı hizmet birimlerinde 4857 sayılı İş Kanunu ve ilgili yönetmelik hükümleri kapsamında.

Sağlıkta istihdam kapsamında işçi alımı başvuruları başladı! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın bir süre önce açıkladığı Bakanlık taşra teşkilatı hizmet birimlerinde istihdam edilmek üzere sürekli işçi alımı için başvurular başladı.

Bakanlıktan edindiği bilgiye göre, Sağlık Bakanlığı taşra teşkilatı hizmet birimlerinde 4857 sayılı İş Kanunu ve ilgili yönetmelik hükümleri kapsamında İŞKUR üzerinden 6 bin 409 sürekli işçi alınacak.

Sürekli işçi kadroları ve başvuru şartları, İŞKUR internet sitesi üzerinden yayımlanacak.

Şartları uyan adaylar, başvurularını 31 Aralık 2018 - 4 Ocak 2019 tarihlerinde İŞKUR İl Müdürlüğü Hizmet Merkezine şahsen veya "www.iskur.gov.tr" adresinden yapabilecek.


İhraç edilenlerin başvuruları kabul edilmeyecek

İlan edilen kadrolar için yapılacak sınavda başarı göstererek atanmaya hak kazanan adaylar, 4857 sayılı İş Kanunu hükümleri çerçevesinde sürekli işçi olarak istihdam edilecek.

Her aday, ilan edilen kadrolardan yalnızca bir iş yeri (çalıştırılacağı il) ve bir meslek koluna başvuru yapacak. Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilenlerin başvuruları kabul edilmeyecek.