TCDD 170 memur alımı ilanı
ABONE OL

DEVLET DEMİRYOLLARI 170 MEMUR ALIMI YAPIYOR!

KPSS 2018/2 Merkezi Atama Tercih Kılavuzu detaylarına göre TCDD bünyesine Vagon Teknisyeni, Kondoktör, Tekniker, Avukat, Mühendis, Memur alımı yapılacak.

Başvurularda ise lise ile önlisans ve lisans mezunu adayların başvuruları alınacak.

 

KPSS 2018/2 TERCİHLERİ BAŞLADI

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) puanlarıyla milyonlarca adayın merakla beklediği tercih süreci başlamış bulunmaktadır. ÖSYM tarafından yapılan duyuruyla birlikte, adayların tercih sürecinin başlatıldığı ve tercihlerde gösterilebilecek kadrolar ve bu kadroların detayları da kamuoyuna aktarıldı. ÖSYM yaptığı duyuruda 11-20 Aralık 2018 tarihleri arasında adayların tercih işlemlerinde seçebileceği kadroları, kadroların kodlarını ve nitelik kodlarını, kadroların özel koşullarını ve diğer detaylarını aktardı. KPSS 2018/2 tercihlerini merakla ve heyecanla bekleyen adaylar için, kamuda memuriyetin önemli bir adımı olan KPSS tercih süreci başlamış oldu.

 

KPSS tercihlerinin alınmasıyla beraber, adaylar puanları doğrultusunda sıralamaya alınacaklar ve tercih sırası da göz önünde bulundurularak atama işlemleri gerçekleştirilecek. Bu bağlamda adayların son adımı güvenlik tahkikatını olumlu şekilde sonuçlandırmak olarak karşımıza çıkacak. Kamuya yapılacak memur alımları için güvenlik ve arşiv soruşturmasının olumlu sonuçlandırılması gerekiyor. Bu sürecin de başarıyla atlatılmasının ardından, adaylar ilgili tercihleri doğrultusunda kadrolara atanacaklar ve yerleştirme işlemleri için evraklarını teslim edecekler.