Yılbaşı çekilişi hangi kanalda? MPİ Milli Piyango 2023 yılbaşı çekilişi saat kaçta?
ABONE OL

Milli Piyango 2023 yılbaşı özel çekilişinin kanal ve saat bilgisi 31 Aralık'a kısa bir süre kala gündeme geldi. 200 milyon değerindeki büyük ikramiyenin yanı sıra büyük-küçük birçok ikramiyenin verileceği Milli Piyango çekilişi erken saatlerden itibaren başlayacak. Büyük bir heyecanla beklenen Milli Piyango Yılbaşı Özel çekilişi, yılbaşı gecesi televizyonda canlı olarak izlenebilecek. Peki, Milli Piyango 2023 MPİ yılbaşı çekilişi hangi kanalda? Milli Piyango 2023 çekilişi saat kaçta? İşte detaylar...

MİLLİ PİYANGO 2023 YILBAŞI ÇEKİLİŞİ SAAT KAÇTA?

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi, 31 Aralık Cumartesi günü saat 12.30'da başlayacak. Çekiliş gün boyu devam edecek ve saat 23.15'te amorti ve 200 milyon TL'lik büyük ikramiye çekilişi yapılacak.

Yılbaşı Özel çekilişi bilet satışının sona ermesi ile Cumartesi günü saat 17.00'de millipiyangoonline.com ve Milli Piyango TV Youtube kanalından canlı yayınlanmaya başlayacak.

Çekiliş, Milli Piyango Online sitesi millipiyangoonline.com üzerinden, Milli Piyango TV Youtube kanalından canlı ve noter huzurunda gerçekleşecek.

MPİ YILBAŞI ÇEKİLİŞİ HANGİ KANALDA?

Yılbaşı özel çekilişi 31 Aralık saat 12.30'da millipiyangoonline.com ve Milli Piyango TV Youtube kanalından canlı yayınlanmaya başlayacak. 200 milyon TL'lik büyük ikramiye ve amorti çekilişleri ise Kanal D ekranlarında saat 23.15'te canlı yayınlanacak.

Sonuçlar Milli Piyango Online web sitesinde Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi büyük ikramiye satılan bilete çıkana kadar devam edecek. Çekiliş sonucu 31.12.2022 gecesi Milli Piyango Online'da (www.millipiyangoonline.com) açıklanacak. Oyun severler, amorti sonuçları da dahil olmak üzere biletlerine ikramiye çıkıp çıkmadığını kolaylıkla öğrenebilecek. millipiyangoonline.com ve Milli Piyango TV Youtube kanalından canlı yayınlanacak.

Milli Piyango 2023 yılbaşı çekilişi sonuçları, çekiliş tamamlanır tamamlanmaz sitemizde yer alacak.

Milli Piyango yarım bilet ne kadar? Milli Piyango bilet fiyatları 2023

2023 Milli Piyango çeyrek bilet ikramiyesi ne kadar? Milli Piyango çeyrek bilet ne kadar veriyor?

  • Milli Piyango 2023
  • yılbaşı çekilişi saat kaçta
  • MPİ yılbaşı çekilişi hangi kanalda