Milli Piyango bilet fiyatları 2023! Milli Piyango yarım bilet ne kadar?
ABONE OL

Milli Piyango yılbaşı çekilişi için heyecanlı bekleyiş başladı. Milli Piyango'nun 2023 yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiye açıklandı. Milli Piyango Yılbaşı çekilişinde, dağıtılması planlanan toplam ikramiye tutarı ise 1 milyar 395 milyon 900 bin TL olarak belirlendi. Aralık ayının son günlerinde bilet satın almak isteyenler Milli Piyango yarım bilet fiyatını öğrenmek istiyor. Buna göre Milli Piyango yarım bilet ne kadar? İşte Milli Piyango bilet fiyatları 2023

MİLLİ PİYANGO YARIM BİLET NE KADAR?

Milli Piyango İdaresi, yılbaşı çekilişi için 2023 yarım bilet fiyatını 100 TL olarak duyurdu.

MİLLİ PİYANGO BİLET FİYATLARI 2023

Milli Piyango'nun 2023 yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiye 200 milyon TL olarak açıklandı. Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatları tam 200 TL, yarım 100 TL ve çeyrek bilet 50 TL şeklinde olacak.

Bilet almak isteyenler, yılbaşı biletlerini gezici bayi ve sabit bayilerin yanı sıra online olarak www.millipiyangoonline.com adresinden, Milli Piyango Şans Oyunları uygulamasından ve terminalden dijital bilet olarak alabilecekler.

YILBAŞI ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI NEREDEN ÖĞRENİLİR?

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişinin ardından çekiliş sonuçları hemen, Milli Piyango web sitesi ve Milli Piyango mobil uygulaması üzerinden öğrenilebilecek.

Büyük bir heyecanla beklenen Milli Piyango Yılbaşı Özel çekilişi, yılbaşı gecesi televizyonda canlı olarak izlenebilecek.

Yılbaşı çekilişi hangi kanalda, saat kaçta?

2023 Milli Piyango çeyrek bilet ikramiyesi ne kadar? Milli Piyango çeyrek bilet ne kadar veriyor?