Şans Topu çekiliş sonuçları 14 Kasım
ABONE OL

Geçtiğimiz hafta Şans Topu çekilişinde hafta 5+1 bilen çıktı mı? soruların yanıtları merak konusu oldu. Milli Piyango İdaresi'ince her çarşamba akşamı düzenlenen Şans Topu çekilişi için geri sayım başladı. 14 Kasım Şans Topu sonuçları sorgulama ekranı ve çekilişler ile ilgili son dakika haberleri star.com.tr haber sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

Şans Topu sonuçları, canlı yayında ve noter huzurunda yapılan 909 . hafta Şans Topu çekilişi ile belli oldu. Çarşamba akşamının ilk çekilişi Şans Topu ile yapıldı. Çekiliş sonrası kazandıran numaraların bilgisi kupon sahiplerinin sorguladığı konu olmaya devam ediyor.

Şans Topu oyununda düzenlerden çıkan sayıların bir sırası vardır OneDrive dosyasından bu sonuçları izlediğinizde aşağı yukarı hangi durumlarda hangi sıralarda bulunan düzenlerin çıktıklarını tespit edebilirsiniz. Haftanın devir durumu çıkan sayıların düzenlerini etkiler. Devir etmemiş büyük ikramiye dağılmışsa ilk sırada bulunan düzenlerden çıkacaktır diyebiliriz.

 
İşte 909. haftanın şanslı rakamları:

Büyük İkramiye Kazanan İl/ İlçe: ANKARA / ÇANKAYA – TEKİRDAĞ / ÇORLU

13, 14, 23, 26, 27 + 14
 


Şans Topu (5+1) oyunu, yaygın ikramiye verilmesine uygun bir oyun. Bu nedenle ikramiye grupları fazla. (5+1)'in bilinme olasılığı diğer oyunlara kıyasla daha yüksektir (1/3.895.584). Şans Topu (5+1) oyununda ikramiye grupları, (5+1), (5), (4+1), (4), (3+1), (3), (2+1) ve (1+1) olmak üzere 8 adettir.
 

ŞANS TOPU BİLET SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

GEÇTİĞİMİZ HAFTAKİ ŞANS TOPU ÇEKİLİŞ SONUÇLARI - 7 KASIM 2018

Şans Topu çekiliş sonuçları açıklandı. Milli Piyango İdaresi büyük ikramiye tutarı olarak 1 milyon 470 bin TL belirlemişti, şanslı rakamları bilenler Adana ve Erzurum’dan çıktı.  Böylece ikramiye ikiye bölünmüş oldu.

Büyük İkramiye Kazanan İl/ İlçe: ADANA / SEYHAN – ERZURUM / YAKUTİYE

8, 16, 21, 23, 32 + 13