Peugeot Cycles’dan Paris Otomobil Fuarı’nda dört yeni bisiklet tanıtımı ve e-Store lansmanı
ABONE OL
Yeni Peugeot eLC01 bisiklet satışa sunuldu
 
Markanın yeni şehir bisikleti neo-retro tarzı ve modern elektrikli destek teknolojisi ile yüksek satış adetlerine ulaşacak üstün niteliklerle donatılmış durumda. Modern ve yüksek teknoloji ürünü Peugeot eLC01 kullanımı kolay bir bisiklet. Sekiz vitesli bisiklet 70 km’ye kadar menzil sunuyor. Kompakt kadro ve 24 inçlik tekerlek şehir içinde rahat ve çevik bir sürüş sağlarken, yumuşak sele konfora katkı sağlıyor ve disk frenler sürüş güvenliğini destekliyor. Hızlı ve kolay montaj özelliğine sahip Racktime sistemi kullanım kolaylığı sunuyor. Peugeot Design Lab tarafından tasarlanan bisiklet bünyesinde barındırdığı detaylarla 130 yıldan daha uzun bir geçmişe sahip olan Peugeot Cycles’ın tarihine gönderme yapıyor. Zincir ve seleyi arka kısımda bir araya getiren tek parça kadro; 1950’ler, 1960’lar ve 1970’lerin Peugeot bisikletlerini andırıyor. Peugeot'un en ikonik bileşenlerinden birini olan “üçlü aslan” zincir seti yeniden hayat bulurken, eLC01; beyaz, mavi, turuncu, yeşil ve mor olmak üzere farklı renklerle satışa sunuluyor.
 
Peugeot eT01 FS, eT01 ve eR02 PowerTube: bisikletin geleceği
 
Kadroya entegre Bosch PowerTube bataryalarıyla Peugeot Cycles ürün gamının yeni Trekking ve Road modelleri bünyesinde barındırdığı teknolojiyle elektrikli bisikletlerin geleceğini gözler önüne seriyor. Peugeot eT01 PowerTube, çok yönlü elektrik destekli Trekking bisikleti olarak öne çıkarken, eT01 FS ön süspansiyonunu tamamlayan bir arka süspansiyon ile donatılmış durumda. eT01 kadrosu tüm modellerde ön süspansiyonlu olmak üzere “mixte” veya “gent” versiyonlarıyla sunuluyor. eR02 PowerTube, bisikletçilerin gezintilerini ve zorlu dağ gezilerini uzatma imkanı sunarken “drop bar” ve “flat bar” versiyonlarıyla sunuluyor. Henüz proje aşamasında kadroya entegre edilen yeni nesil Bosch batarya ve iyileştirilen tasarım, ağırlık merkezini düşürmeye yardımcı oluyor. Düşük ağırlık merkezi daha dengeli ve daha atak bir sürüşü beraberinde getirirken Bosch marka elektromotor yüksek performans ve güvenirlilik vaat ediyor.
 
Kadroya entegre bataryasıyla yeni eLC01, 4 Ekim tarihinde gerçekleşecek olan Paris Otomobil Fuarı'nda sergilendikten sonra 2019 yılı başlarında satışa sunulacak. Böylece eLC01 satışı devam eden Peugeot'nun kadroya entegre bataryalı eM02 & eM02 FS PowerTube dağ bisikleti modellerini tamamlayacak. 
 
Peugeot Cycles’ta online satışlar başlıyor
 
Tüm bisikletler (stok durumuna bağlı olarak) Peugeot Cycles web sitesi üzerinden online satışa sunuluyor. Müşteriler almak istedikleri modelin bulunurluğunu evlerindeki konforlu ortamı terk etmeden kontrol edebiliyor. Tek yapmaları gereken satın alacakları modele bağlı olarak kadro büyüklüğü, bisikletin rengi ve bataryanın büyüklüğünü seçmek. Bisikletin montajı, hazırlanması, ayarlanması ve teslimatı yetkili bir danışman tarafından gerçekleştirilirken, Fransa sınırları içerisinde müşterilerin evlerine en yakın satış noktası üzerinden teslimat yapılıyor.