AK Parti Genel Baþkan Yardýmcýsý Dað: AK Parti doðrular için hep iþ baþýndadýr
ABONE OL

AK Parti Genel Baþkan Yardýmcýsý Hamza Dað, "Elbette her dönemde, AK Parti'ye bir ömür biçmeye çalýþanlar olmuþtur. Ancak herkes bilmeli ki AK Parti henüz 22 yaþýndadýr, doðrular için hep iþ baþýndadýr." dedi.

Dað, ATO Congresium'da düzenlenen AK Parti 22. Kuruluþ Yýldönümü Programý'nda açýlýþ konuþmasý yaptý.

2001'de kurulan AK Parti'nin o dönemde karamsarlýða sürüklenmekte olan millet için umut ýþýðý olduðunu söyleyen Dað, 22 yýlda Cumhurbaþkaný Erdoðan öncülüðünde birçok önemli iþe imza atýldýðýný belirtti.

AK Parti'den önce hayal bile edilemeyen binlerce hizmeti ülkeye kazandýrdýklarýný vurgulayan Dað, "Türkiye'nin kaderini deðiþtiren iþler yaparken, vesayet odaklarýnýn, darbe sevdalýlarýnýn ve Türkiye düþmanlarýnýn saldýrýlarýna karþý hep birlikte göðüs gerdik. Bu mücadeleyle birlikte bir zihniyet deðiþimini de gerçekleþtirdik. Türkiye'de dokunmadýk insan, derdine derman olmadýk kesim býrakmadýk." diye konuþtu.

"AK PARTÝ, MÝLLETÝMÝZÝN MÜÞTEREKLERÝNDEN OLUÞMUÞ MAHÞERÝ VÝCDANIN SESÝDÝR"

Dað, AK Parti'nin Türkiye insanýnýn aklý ve vicdanýndan doðduðunu ifade ederek, "Geçen 22 yýlda gördük ki AK Parti, milletimizin müþtereklerinden oluþmuþ mahþeri vicdanýn sesidir. AK Parti, bu ülkede deðerlerine sahip çýkmak istediði için zulme uðrayanlarýn yuvasýdýr. AK Parti, sessiz yýðýnlarýn sesi, kimsesizlerin kimsesidir. AK Parti, gönül coðrafyamýzýn umudu, müesses nizama karþý güçlü bir itirazýn sesidir." deðerlendirmesinde bulundu.

Dün kararlýlýkla baþlatýlan "Anadolu ihtilali"nin bugün büyüyerek "Türkiye Yüzyýlý" vizyonuna ulaþtýðýný belirten Dað, "Burada bulunan ve bulunmayan her bir yol arkadaþýmýz bu kutlu mücadelenin bir neferi olmuþtur. Caný gönülden inanýyoruz ki Türkiye Yüzyýlý da yine ayný neferlerin mücadelesiyle, azmiyle inþa olacaktýr." dedi.

AK Parti'nin yeni yaþýný kutlamanýn sevincini yaþadýklarýný dile getiren Dað, þunlarý kaydetti:

"Elbette her dönemde, AK Parti'ye bir ömür biçmeye çalýþanlar olmuþtur. Ancak herkes bilmeli ki AK Parti henüz 22 yaþýndadýr, doðrular için hep iþ baþýndadýr. Þunu iyi bilsinler ki AK Parti, bu ülkede umutlarý yeþertmeye, millete hizmet etmeye ve birilerinin uykularýný kaçýrmaya devam edecektir. Bu anlayýþla hayal kurmaya, sabretmeye ve çalýþmaya devam edeceðiz. Milletimizin bize emanet ettiði her günü bereket ve esere dönüþtürmeyi sürdüreceðiz."

Dað, AK Parti'nin kurulduðu ilk günden itibaren birçok önemli iþte öncü olduðu ve büyük emekler verdiði için Emine Erdoðan'a, yol arkadaþlarý adýna þükranlarýný sunduðunu da sözlerine ekledi.