AK Parti Genel Baþkan Yardýmcýsý Dað: Çiftçi kardeþlerime þükranlarýma sunuyorum
ABONE OL

Dað, Bayýndýr Belediyesi tarafýndan bu yýl 11'incisi düzenlenen Balcýlar Mahallesi Kiraz Festivali'nde yaptýðý konuþmada, ilçede sürekli festivallerin düzenlendiðini söyledi.

Bayýndýr Belediye Baþkaný Uður Demirezen'in ilçeyi geliþtirmek için önemli çalýþmalara imza attýðýný anlatan Dað, "Bayýndýr bizim için kýymetli ve önemli. Önümüzde 31 Mart 2024 yerel seçimleri var. Uður kardeþimiz yaptýðý çalýþmalarla Bayýndýr'ý öteye götürmeye çalýþtý. Biz de ona her türlü desteði vereceðiz." dedi.

Dað, AK Parti olarak üretime çok önemsediklerini, hem sanayide hem de tarýmda üreten herkese destek verdiklerini, vermeye de devam edeceklerini ifade etti.

Türkiye'nin çok önemli bir seçimi geride býraktýðýný hatýrlatan Dað, þunlarý kaydetti:

"Size özellikle bir teþekkürüm var, aslýnda milletimizin tamamýna teþekkürüm var. 14 ve 28 Mayýs seçimlerinde, bu seçimin ne kadar önemli olduðunu, bu seçimin vatan, millet açýsýndan ne kadar kýymetli olduðunu, çok net bir þekilde algýlayan, öyle birilerinin dediði gibi 500 liraya oyunu satmayan tüm köylü hemþehrilerime ve çiftçi kardeþlerime þükranlarýma sunuyorum. Her birinize teþekkür ediyorum. Ülkemiz için çok önemli bir eþikti, bu önemli virajda kýymetli bir deðer ve önem atfettiniz. Bu deðer ve önemi hayata geçirdiniz, inþallah bizlerde önümüzdeki 5 sene demiyorum daha uzun yýllar, hizmet etme görevini ve sorumluluðunu sizlerle hissederek görevimizi yapacaðýz."

MHP Genel Sekreter Yardýmcýsý ve Ýzmir Milletvekili Taner Osmanaðaoðlu, geçen yýl da festivale katýldýðýný hatýrlatarak, "Az önce belediye baþkanýmýzýn söylediði gibi, daðlarýndan bal ve yað akan memleketimizi, cenabý Allah her daim yüceltsin, cenabý Allah devletimize zeval vermesin." diye konuþtu.

AK Parti Ýzmir Milletvekili Yaþar Kýrkpýnar da tarýmýn dünyanýn en önemli stratejik sektörlerinin arasýndan yer aldýðýný ifade etti.

Üreticilerin ve köylülerin hep üretmesinden yana olduklarýný dile getiren Kýrkpýnar, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün de ifade ettiði gibi, 'Köylü milletin efendisidir.' Birileri, köylüleri hakir görse de köylüler, üreticiler ve çiftçiler, bizim öteden beri hep baþýmýzýn tacýydý. Bundan sonra da baþýmýzýn tacý olmaya devam edecek." þeklinde konuþtu.

Bayýndýr Belediye Baþkaný Uður Demirezen ise her zaman çiftçilerin yanýnda olduklarýný, ilçede güzel projeleri hayata geçirmek için çalýþmalara devam edeceklerini ifade etti.

Festival kapsamýnda sembolik olarak kiraz güzellik yarýþmasý yapýldý.

Festivalin açýlýþýna Bayýndýr Kaymakamý Emin Kaymak, AK Parti Bayýndýr Ýlçe Baþkaný Veysel Bakýcýoðlu ve çok sayýda vatandaþ katýldý.

  • AK Parti Genel Baþkan Yardýmcýsý Hamza Dað
  • AK Parti Genel Baþkan Yardýmcýsý Dað
  • Hamza Dað