AK Parti Genel Baþkan Yardýmcýsý Dað'dan Ýzmir Büyükþehir Belediyesine çaðrý
ABONE OL

AK Parti Karþýyaka 8. Olaðan Ýlçe Kongresi, Deniz Baykal Kültür Merkezi'nde yapýldý.

Kongreye telefonla baðlantý yapan AK Parti Genel Baþkan Yardýmcýsý Dað, kongreye katýlmayý planladýðýný, ancak Cumhurbaþkanlýðý Külliyesi'nde bu akþam bir toplantýya katýlacaðý için Ýzmir'den ayrýldýðýný söyledi.

Karþýyaka denilince akýllara stat yatýrýmýnýn geldiðini vurgulayan Dað, þöyle konuþtu:

"Malumunuz olduðu üzere biz bu stadý yapmak için çok çaba sarf ettik. Hala çaba sarf ediyoruz. Birileri hep dava açarak bunu engellemeye çalýþtýlar. Yerel seçim öncesinde de 'bu stadý her halükarda biz yapacaðýz' sözleri oldu. Biz 6 aydýr sesleniyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlýðý, bu yeri Ýzmir Büyükþehir Belediyesine vermeye hazýrdýr. Büyükþehir Belediyesinin önünde hiçbir engel yoktur. Biz de gerekli desteði sonuna kadar vereceðiz. Henüz Büyükþehir Belediyesinden bir hamle olmadýðýný da Karþýyakalý hemþehrilerime ifade etmek istiyorum. Aslýnda bu sözün yerine getirilmesi için Karþýyakalýlar adýna buradan seslenmiþ oluyorum."

Kongrede konuþan AK Parti Ýzmir Ýl Baþkaný Bilal Saygýlý ise bütün dünyada savaþ ve zulmün yaþandýðýný, bunun karþýsýnda tek saðlam duran liderin Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan olduðunu belirterek, "Karþýyaka'mýzdan Cumhurbaþkanýmýza sözler verelim. Ýzmir'imizi önümüzdeki ilk seçimlerde AK Parti'mizin medarýiftiharý yapmaya hazýr mýyýz?" dedi.

AK Parti Ýzmir Milletvekili Þebnem Bursalý'nýn da konuþma yaptýðý kongrede, mevcut ilçe baþkaný Selahattin Köse, göreve yeniden seçildi.