AK Parti Genel Baþkan Yardýmcýsý Yýlmaz: Kongrelerden sonra, 2028 ve 2029'a giden sürecin planlamalarý beraberinde çalýþýlacak
ABONE OL

Yýlmaz, AK Parti Ardahan Ýl Baþkanlýðýnda düzenlenen basýn toplantýsýnda, geleceði daha planlý yönetmek için istiþarede bulunmak üzere partililerle buluþtuklarýný söyledi. Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan'ýn talimatýyla illeri dolaþtýðýný ifade eden Yýlmaz, "Seçimde ve sonrasýndaki süreçlerde partimizin vermiþ olduðu siyasal ve hizmet mücadelesini deðerlendiriyoruz. Bu seçimlerden, aldýðýmýz sonuçlarýn etkisiyle, veya o etkinin dýþýnda önümüzdeki sürece taþýmamýz gereken misyonu, vizyonu, siyasal çaba ve gayreti motivasyonu tesis etmek üzere bir genel baþkan yardýmcýsý olarak Ardahan'dayým" dedi.

Yýlmaz, gittikleri her ilde istiþarelerde bulunduklarýný anlatarak, "Önümüzdeki süreçlerde kongreler olacak. Bu kongrelerden sonra, 2028 ve 2029'a giden sürecin planlamalarý beraberinde çalýþýlacak. 31 Mart'ta arzu ettiðimiz sonucu alamayýþýmýzýn sebeplerinin de deðerlendirmeleri yapýlacak. Her zaman olduðu gibi, bundan sonra da ele alýnacak. Daha da ötesinde, her seçimin arifesinde rekabet, ufak tefek incinme ve kýrýlmalar olabilir. Bunlarýn telafisi edilip önümüze bakma yönündeki stratejilerimizi, prensiplerimizi konuþmak ve gayretlerimizi arttýrmak istiyoruz" ifadelerini kullandý.