AK Parti MYK toplanýyor! Masada kritik konular var
ABONE OL

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu, Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan'ýn baþkanlýðýnda toplanacak. Baþýboþ sokak köpeklerine iliþkin düzenleme ve ekonomideki son durum gündemde olacak. AK Parti'nin 1-2 Temmuz'da belediye baþkanlarýyla yapacaðý kampýn hazýrlýklarý da MYK'da ele alýnacak.

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu, yoðun gündemle toplanýyor.

Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan'ýn baþkanlýðýndaki toplantýda, baþýboþ sokak köpeklerine iliþkin düzenlemeye son hali verilecek. Düzenleme, Cumhurbaþkaný Erdoðan'ýn onayýnýn ardýndan Meclis'e sevk edilecek.

AK Parti MYK'nýn gündemindeki bir diðer baþlýk ekonomi olacak. Enflasyondaki düþüþ eðilimi ile baþlayan yeni dönemin yol haritasý görüþülecek. Enflasyonla mücadelede atýlacak yeni adýmlar deðerlendirilecek.

31 Mart Yerel Seçim sonuçlarý, AK Parti Merkez Yürütme Kurulu toplantýsýnda bir kez daha mercek altýna alýnacak. Parti teþkilatýndaki son durum istiþare edilecek. Yaz döneminde sahada yürütülecek çalýþmalar görüþülecek.

AK PARTÝ 2. KEZ KAMPA GÝRÝYOR

Toplantýda, AK Parti'nin bu yýlki 2'nci kamp programýnýn hazýrlýklarý da ele alýnacak. AK Parti'nin 2'nci istiþare ve deðerlendirme kampý, 1-2 Temmuz'da Kýzýlcahamam'da belediye baþkanlarýyla yapýlacak.

AK Parti'nin ilk kamp programý, 31 Mayýs - 2 Haziran arasýnda milletvekillerinin katýlýmýyla yine Kýzýlcahamam'da yapýlmýþtý.