AK Parti'den vergi rekortmeni Baykar'a teþekkür
ABONE OL

AK Parti Sözcüsü Çelik, sosyal medya hesabý üzerinden yaptýðý paylaþýmda, vergi rekortmenleri listesi baþýndaki Baykar Yöneticileri Selçuk Bayraktar ve Haluk Bayraktar'a teþekkür etti.

Çelik, paylaþýmýnda, "Çalýþarak, üreterek ve vergi vererek ülkemize katkýda bulunan herkese teþekkür ediyoruz. Vergi rekortmenleri listesinin baþýndaki Baykar Yöneticileri Selçuk Bayraktar ve Haluk Bayraktar'ýn ortaya koyduðu baþarý, ülkemizin gelecek vizyonunun, özgüveninin ve azminin sembollerinden olmuþtur; takdire þayandýr. Bu baþarý, Türkiye'nin geleceðine üreterek katkýda bulunmak isteyen tüm gençlerimize örnek teþkil etmektedir" dedi.

Çelik ayrýca, "Bu baþarý hikayesi, hem vergileriyle hem de ürettikleri yüksek katma deðerli inovatif ürünleri ile milli güvenliðimize katkýnýn ve milli teknoloji hamlesinin simgesidir. Bu baþarý öyküsüne yalan yanlýþ iddialarla saldýranlarýn ve bu katkýlarý zedelemeye çalýþanlarýn yaptýklarý tek þey, bu ülkenin baþarýlarýndan rahatsýzlýk duymaktýr. Bu tip yalan yanlýþ sözler üretenlerin, ayný zamanda Türkiye'ye ait her geliþmeden de rahatsýz olmalarý tesadüf deðildir" ifadelerini kullandý.

Türkiye'nin vergi rekortmeni Selçuk Bayraktar oldu

SÝHA ve TÝHA ihracatý baþarýsý vergi þampiyonluðu getirdi

"Bayraktar TB2 ve Bayraktar AKINCI'nýn eseri" sözleriyle duyurdu: Bizler için gurur kaynaðý