AK Partili Hamza Dað: Bizim Ýzmir'e hizmet dýþýnda bir planýmýz yok
ABONE OL

AK Parti Urla Belediye Baþkan adayý Tarkan Bakýrlý'nýn ilçedeki bir düðün salonunda düzenlenen proje tanýtým toplantýsýna katýlan Dað, Ýzmir'i biliþim, teknoloji ve inovasyon üssü haline getirmek istediðini ve Urla'nýn da buna çok uygun bir yer olduðunu söyledi.

Dað, kentte film platosu inþa etmek istediðini, bu sayede gençlerin Ýstanbul'a gitmek zorunda kalmayacaðýný ifade etti.

Kente hizmet etme heyecaný yaþadýðýný belirten Dað, þunlarý kaydetti:

"Bizim Ýzmir'e hizmet dýþýnda bir ajandamýz da yok, planýmýz da yok. Kavga etmeyeceðiz. Polemiðe girmeyeceðiz. Kýsýr tartýþmalar içinde boðulmayacaðýz. Ötekileþtirmeyeceðiz 4,5 milyon hemþehrimizi birleþtirmeye devam edeceðiz. Umut olacaðýz, huzur getireceðiz, güven saðlayacaðýz. Bu þehre sadece ve sadece hizmet edeceðiz. Hizmet edeceðiz, hizmet edeceðiz inþallah. Bir Nisan'dan sonra kurtuluþun þehri, Ýzmir'imizin hizmetkarý olacaðýz. Eþsiz Ýzmir'imizi hak ettiði eser ve hizmetlere ulaþtýrmadan bu teþkilata, sizlere ve bizlere durmak yok, yorulmak yok."

Dað, Urla'daki Karantina Adasý'nýn güzelliklerini ön plana çýkaracaklarýný belirterek, "Adayý herkesin ziyaret edebileceði, günübirlik vakit geçirebileceði destinasyona dönüþtüreceðiz. Adanýn tarihine ve doðasýna saygýlý bir yaklaþýmla hareket edeceðiz. Betonlaþmadan uzak, sürdürülebilir ve ekolojik prensiplere uygun bir dönüþüm olacak. Feribot seferleri düzenleyeceðiz." dedi.

AK Parti Urla Belediye Baþkan adayý Tarkan Bakýrlý ise ilçeyi ayaða kaldýrmak için turizm, eðitim ve altyapý projelerinin hazýr olduðunu, bunlarý 1 Nisan'dan itibaren Hamza Dað ile hayata geçireceklerini söyledi.

Kýzýlay Engelsiz Urla Þubesinde öðrencilerle bir araya gelen Dað, esnaf ve vatandaþlardan destek istedi.