AK Parti'li Ýnan: Hamza Dað bu þehre çok büyük hizmetler kazandýrmýþ bir isim
ABONE OL

Ýnan, yaptýðý açýklamada, Hamza Dað'ý, Ýzmirlilerin desteðiyle 31 Mart gecesi Ýzmir Büyükþehir Belediye Baþkaný olarak göreceklerine inandýklarýný ifade etti.

Dað'ýn, Ýzmir sokaklarýndan yetiþtiðini belirten Ýnan, "Liyakatiyle, çalýþkanlýðýyla, dürüstlüðüyle, vefasýyla, gençliðiyle, enerjisiyle bu þehre çok büyük hizmetler kazandýrmýþ bir isim. Her partiden, her kesimden, her görüþten hemþehrimizin baþý sýkýþtýðýnda derdini anlattýðý bir isim. Ve en önemlisi de bu teþkilatlarýn baðrýndan kopup gelmiþ bir isim. Ýzmir onu tanýyor. Ýzmir onu seviyor. O da bu þehri, bu kenti, bu kentin mahallelerini, bu kentin sokaklarýný, bu teþkilatlarý, ailesini nasýl tanýyorsa o þekilde tanýyor. Þimdi Ýzmir için kollarýmýzý sývama vakti. Þimdi çalmadýk kapý, girmedik gönül kalmayýncaya kadar çalýþma vakti. Bizim Ýzmir'e sözümüz var. Bizim Cumhurbaþkanýmýz Sayýn Recep Tayyip Erdoðan'a verilmiþ bir sözümüz var." diye konuþtu.

Ýnan, önceki yerel seçimlerde de çok emek vermelerine raðmen seçim sonuçlarýný gördüklerinde üzüldüklerini, her zaman eksikliði kendilerinde aradýklarýný vurguladý.

Ýzmir'in çözülmesi gereken birçok sorununun olduðunu aktaran Ýnan, sözlerini þöyle sürdürdü:

"Ne olur bu þehri 25 yýl geriye götürenlerden gelin kurtarýn. Ne olur bu þehri sürekli kendini düþünenlerden kurtarýn. Ne olur bu þehri sýkýntýlardan, krizlerden, bu beceriksiz yöneticilerden kurtarýn. Onca sýkýntý varken Ýzmir'i çantada keklik görerek pazarlýk malzemesi yapmaya hiç kimsenin hakký yok. Seçime 70 gün kaldý. Hala adaylarý belli deðil. Çünkü kral çýplak. Ýzmir kendi adayýný kendisi belirler. Kendi baþkanýný kendi seçer. Ýzmir, Ýstanbul'daki eþ baþkanlýk yarýþýnýn uydusu asla olmaz. Ýzmirlilerden AK Parti ve Hamza Dað'a bir dönem fýrsat vermelerini istiyoruz, çünkü bu þehrin biriken 25 senelik sýkýntýlarýný Cumhur Ýttifaký'nýn adayý çözecektir. Çocuklarýmýz için, gençlerimiz için, þehrimiz için, aþk ile çalýþmayý sabýrsýzlýkla bekleyen bu ekibe destek verin. Gelin hep birlikte Ýzmir'e yakýþmayan problemleri, kentin gündeminden hep beraber çýkartalým. Önümüzdeki 5 senelik bu seçimsiz dönemde, Ýzmir'de yerelde eser siyasetiyle þehirlerimizi kalkýndýralým."