AK Partili Saygýlý: Ýzmir'i daha yaþanabilir bir þehir haline getirmek için kararlýlýkla ilerleyeceðiz
ABONE OL

AK Parti Ýzmir Ýl Baþkaný Bilal Saygýlý, AK Parti Ýzmir Büyükþehir Belediye Baþkan adayý Hamza Dað'ýn adaylýk müracaatýný Ýzmir Ýl Seçim Kurulu'na yaptý. Saygýlý'ya MHP Ýzmir Ýl Baþkaný Veysel Þahin ve bazý partililer de eþlik etti. Büyük ve mütevazý bir misyonla yola çýktýklarýný ifade eden Bilal Saygýlý, Ýzmir'i, eþsiz tarihini, kültürünü ve insanlarýnýn sahip olduðu potansiyeli daha da ileri taþýmak istediklerini söyledi.

Saygýlý, "Ýzmir'in gururunu taþýyan evlatlarýndan biri olarak önünüzde hummalý bir heyecanla duruyorum. Cumhur Ýttifaký'mýzýn Ýzmir Büyükþehir Belediye Baþkan adayý Hamza Dað'ýn adaylýk baþvurusunu, Ýl Seçim Kurulu'na, Cumhur Ýttifaký ortaðýmýz MHP Ýl Baþkanýmýz Veysel Þahin'le birlikte teslim ettik. Þehrimizin her köþesinde, her mahallesinde yaþayan vatandaþlarýmýzýn refahýný ve mutluluðunu artýrmak, þehrimize deðer katmak için var gücümüzle çalýþacaðýz. Ýzmir'in tarihinde nice kahramanlar, nice fedakarlar vardýr. Ýþte bugün, Ýzmir'in geleceðini þekillendirmek için yola çýkýyoruz. Yola çýkarken, tarihimizin büyük önderlerinden aldýðýmýz ilhamla, Ýzmir'i daha yaþanabilir, daha güçlü ve daha müreffeh bir þehir haline getirmek için kararlýlýkla ilerleyeceðiz" dedi.

Yola sadece vaatlerle deðil, samimi gayretlerle çýktýklarýný ifade eden AK Parti Ýzmir Ýl Baþkaný Bilal Saygýlý, þöyle konuþtu: "Sözlerimizin ötesinde, iþlerimizle, icraatlarýmýzla size hizmet etmek için buradayýz. Ýzmir'e adanmýþlýðýmýzý, þehrimizin dört bir yanýna taþýyacaðýz. Ýzmirli hemþerilerimizden alacaðýmýz güçle, Ýzmir Büyükþehir Belediye Baþkan adayýmýz Hamza Dað'ýn öncülüðünde, 30 ilçemizde Cumhur Ýttifakýmýzýn adaylarýyla hep birlikte el ele, omuz omuza vererek Ýzmir'imizi daha da ileriye taþýyacaðýz. Bu yürüyüþ çocuklarýmýz için bu yürüyüþ geleceðimiz için bu yürüyüþ kadýnlarýmýz, yaþlýlarýmýz ve gençlerimiz için bu yürüyüþ her alanda kalkýnan eþsiz Ýzmir için. Ýzmir'e olan sevdamýzla, yolumuza devam edeceðiz."

'ÝZMÝR'ÝN 30 YILLIK MAKUS TALÝHÝNÝ DEÐÝÞTÝRECEÐÝZ'

MHP Ýzmir Ýl Baþkaný Veysel Þahin de il seçim kurulunun önünde yaptýðý konuþmada "14- 28 Mayýs baþarýlarýndan sonra Cumhur Ýttifaký olarak iki aydýr yoðun þekilde sürdürdüðümüz çalýþmalarýn bugün sonuna geldik. Büyükþehir Belediye Baþkan adayýmýz Hamza Dað'ýn evraklarýný hayýrlýsýyla bugün verdik. Bütün 30 ilçenin meclis üyelerimizin, bizimle yol arkadaþlýðý, dava arkadaþlýðý yapacak arkadaþlarýmýzýn listelerini de teslim etmiþ olduk. 31 Mart'ta Allah'ýn izniyle 14- 28 Mayýs'ta Cumhur Ýttifaký'nýn kazanýmlarýný yerel siyasete de yansýtmak üzere yola çýktýk. Hepimiz heyecanlýyýz. Ýzmir'in 30 yýllýk makus talihini deðiþtireceðiz inþallah" ifadelerini kullandý.

  • Ýzmir Seçim Kurulu
  • AK Parti Ýzmir
  • Hamza Dað
  • bilal saygýlý
  • Ýzmir Belediye Baþkaný