Aliyev'i hedef aldý! Nevþin Mengü'nün TEKNOFEST hazýmsýzlýðý
ABONE OL

Cumhurbaþkaný Erdoðan, TEKNOFEST alanýna Azerbaycan Cumhurbaþkaný Ýlham Aliyev'in kullandýðý Anadolu kýrmýzýsý TOGG ile gelmiþti.

Aliyev TEKNOFEST'te yaptýðý konuþmasýnda "Bir yýl önce TEKNOFEST festivali Bakü'de geçirilmiþti. Aziz kardeþimle iþtirak etmiþtik. Bugün ben buradayým. Türkiye ve Azerbaycan hep ayný yerdedir. Türkiye son 20 yýl içinde büyük ve þerefli bir yol kat etti. Türkiye dünya çapýnda söz sahibi oldu. Sayýn Cumhurbaþkanýnýn liderliði ile Türkiye bölgede barýþýn istikrarýn güvenliðin garantörü olmuþtur." diye konuþmuþtu.

ALÝYEV'E NEFRET KUSTU

Aliyev'in bir 'diktatör' olduðunu söyleyen Mengü, "Büyük Putin Türkiye'ye gelmeyince, küçük Putin geldi. Arkadaþlar Aliyev bir diktatör, Aliyev'in desteði de o anlamda çok sembolik, tam da o anlamda Cumhur Ýttifaký'nýn vizyonu."dedi.

Mengü açýklamasýnýn tamamýnda þu ifadeleri kullandý;

"Arkadaþlar bunu not edeyim, Putin gelemedi küçük Putin geldi neyse. Azeri arkadaþlar çýkýp konuþsun, Aliyev bir diktatör. Doðru düzgün seçim yapýlmayan, gazetecilik faaliyeti olmayan muhaliflerin baský altýnda olduðu bir ülke. Azerbaycan bir rejim tarafýndan yönetiliyor. Aliyev'in desteði de o anlamda çok sembolik, tam da o anlamda Cumhur Ýttifaký'nýn vizyonu. Bir diktatör Cumhurbaþkaný Erdoðan'ýn koluna girmiþ durumda."