Bakan Kacýr: Asla taviz vermeyeceðiz
ABONE OL

Kacýr, Türkiye Teknoloji Takýmý Vakfý ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlýðýnýn ana yürütücülüðünde Adana Havalimaný'nda düzenlenen, Anadolu Ajansýnýn global iletiþim ortaðý olduðu Havacýlýk, Uzay ve Teknoloji Festivali'nin (TEKNOFEST) kapanýþý ve ödül törenine katýldý.

Burada konuþan Kacýr, "Tam baðýmsýz Türkiye'nin meydaný TEKNOFEST'te, bir kez daha bütün dünya gördü ki Türk milletinin iradesi sarsýlmaz. Allah'ýn izniyle bu milletin bileði bükülmez." ifadesini kullandý.

Kacýr, festivalin, Milli Teknoloji Hamlesi'ndeki önemini vurgulayarak, þöyle konuþtu:

"Müreffeh yarýnlarýmýza giden yolda bir an bile durmayacak, duraksamayacaðýz. Milli Teknoloji Hamlesi'ne seferberlik ruhuyla sahip çýkacaðýz. Ateþ çemberine dönmüþ bu coðrafyada, ülkemizi huzur ve istikrar adasýna dönüþtüren kazanýmlarýmýzdan asla taviz vermeyeceðiz. Dünyayý yeniden adaletle, merhametle bizler buluþturacaðýz."

Festival kapsamýndaki yarýþmalarda dereceye giren katýlýmcýlarý kutlayan Bakan Kacýr, þunlarý kaydetti:

"TEKNOFEST yarýþmalarýna katýlan, Milli Teknoloji Hamlesi kahramaný genç kardeþlerimi yürekten kutluyorum. Anne babalarýnýn, öðretmenlerinin ve bizlerin göðsünü kabartan, iftihar kaynaðýmýz, TEKNOFEST kuþaðýný tebrik ediyorum. Tüm paydaþlarýmýza, TEKNOFEST'in düzenlenmesine sunduklarý katký için þükranlarýmý sunuyorum."

  • Sanayi ve Teknoloji Bakaný Mehmet Fatih Kacýr
  • Bakan Kacýr
  • teknofest