Bakan Özer: Bu mücadele yine millete hizmet yolunda devam edecek
ABONE OL

AK Parti'den Ordu milletvekili adayý olan Özer, Aybastý ilçesindeki bir düðün salonunda düzenlenen iftar programýnda sivil toplum kuruluþu temsilcileri ve muhtarlarla bir araya geldi.

Özer, konuþmasýnda, kendilerini yoðun ilgiyle karþýlayan Aybastý halkýna teþekkür etti.

Cumhurbaþkaný Erdoðan'ýn liderliðinde 20 yýldýr devam eden mücadelenin, 14 Mayýs'ta yapýlacak seçimle çok daha güçlü þekilde devam edeceðine vurgu yapan Özer, "Millete hizmet yolunda baþlayan bu mücadele yine millete hizmet yolunda devam edecektir. Millete hizmet edebilmek için bu ülkenin çok daha güçlü olmasý gerekmektedir. Sayýn Cumhurbaþkanýmýzýn çizmiþ olduðu vizyon çerçevesinde ülkemiz eðitimde, altyapýda, saðlýkta, turizmde, savunma sanayinde her alanda geçmiþe göre çok daha güçlü olmaya baþladý." diye konuþtu.

- "Ordu çok daha iyi noktalara taþýnacaktýr"

"Ýnþallah önümüzdeki Türkiye yüzyýlýnda çok daha güçlü bir þekilde sadece bölgesinde deðil, dünyada sözü dinlenir, dikkate alýnýr bir ülke yolunda çok daha büyük açýlýmlar yapýlacak." diyen Bakan Özer, "Bu geliþmeler olurken, Ordu'muz ve Aybastý ilçemiz de bu geliþmelerden nasibini alýyor. Ýnþallah bu yeni dönemde de milletvekili adaylarýmýzla birlikte çýktýðýmýz birliktelikle yepyeni desteklerle Ordu çok daha iyi noktalara taþýnacaktýr." deðerlendirmesinde bulundu.

Aybastý ilçesine baðlý Saðlýk Mahallesi'ne yapýlmasý planlanan konutlara deðinen Özer, "TOKÝ baþkanýmýz ile görüþtük. Uzun vakittir sürüncemede kalan bu 36 konut inþallah 4 Mayýs tarihi itibarýyla ihaleye çýkýyor. Aybastý ilçesinin öðretmenevi ihtiyacý, mesleki eðitimdeki yeni açýlýmlar gibi her türlü destekleri inþallah Aybastý ilçemize kazandýracaðýz." dedi.

Özer, Ordu'nun her alanýnda, ekonomik olarak kalkýnmasýnda yepyeni açýlýmlarla, Ordu'yu desteklemeye devam edeceklerini belirterek, "Bizim bir farkýmýz var. Biz vadetmeyeceðiz, biz söylediðimiz zaman yapacaðýz, yaptýðýmýzý söyleyeceðiz. Yapamadýðýmýz ise vadetmeyeceðiz." ifadesini kullandý.

Bakan Özer, Aybastý ilçesine kültür sarayý kazandýrýlacaðýný, bu konu ile ilgili Kültür ve Turizm Bakaný ile görüþtüðünü sözlerine ekledi.

  • Milli Eðitim Bakaný Mahmut Özer
  • Bakan Özer
  • ordu