Bakan Özer: Çözemeyeceðimiz hiçbir problem yok
ABONE OL

Ordu'dan AK Parti milletvekili adayý olarak gösterilen Özer, Fatsa Belediye Baþkaný Ýbrahim Etem Kibar'ý ziyaret etti.

Ardýndan Fatsa Seçim Koordinasyon Merkezinin (SKM) açýlýþýnda konuþan Özer, Kahramanmaraþ merkezli depremlerin meydana geldiði 6 Þubat'ýn unutulmamasý gerektiðini söyledi.

Depremlerde hayatýný kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakýnlarýna sabýr dileyen Özer, deprem bölgesinin devletin tüm imkanlarýnýn kullanýlarak çok hýzlý bir þekilde ayaða kalkacaðýný belirtti.

Özer, "Sayýn Cumhurbaþkaným beni size emanet etti" ifadesini kullanarak "Ben de Milli Eðitim Bakaný olarak ve Ordu milletvekili adayý olarak Ordu'nun tüm problemlerini emanet olarak alýyorum. Ýnþallah bundan önce 20 yýlda nasýl Ordu'ya eðitimden saðlýða, ulaþtýrmadan altyapýya kadar her türlü yatýrým yapýlmýþsa bundan sonra çok daha güçlü bir þekilde Ordu'muza hizmet edeceðiz." diye konuþtu.

Bir müjdeyle sözlerine son vereceðini dile getiren Özer, þu deðerlendirmede bulundu:

"Fatsa'mýzýn beklediði çok önemli bir proje var. Fatsa çevre yolu. Ulaþtýrma ve Altyapý Bakanýmýz Adil Karaismailoðlu ile görüþtük. Ýnþallah en kýsa zamanda yatýrým programýna dahil ediyoruz. Böylece inþallah 2023 yýlýnda da Fatsa çevre yolunu, artýk ilk ihalesi temel atma törenini gerçekleþtireceðiz. Bizler birlik beraberlik içerisinde olduðumuz sürece Allah'ýn izniyle çözemeyeceðimiz hiçbir problem yok. Çünkü bizim Recep Tayyip Erdoðan gibi bir liderimiz var. Çünkü bizim Fatsalý kardeþlerimiz gibi yol arkadaþlarýmýz var. Ýnþallah sizlerle birlikte bu kutlu yürüyüþü çok baþarýlý bir þekilde tamamlayacaðýz."

- Bakan Özer, Fatsa'da iftar programýna katýldý

Açýlýþýn ardýndan ilçe esnafýyla bir araya gelerek bol kazanç dileklerini ileten Özer, vatandaþlarla da sohbet etti.

Özer, Fatsa Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde partililer, muhtarlar ve sivil toplum kuruluþu temsilcilerinin yer aldýðý iftar programýna katýldý.

Özer, burada yaptýðý konuþmada, Ordu'da ve Fatsa'da olmaktan duyduðu memnuniyet dile getirerek "Ordu'muz, Tokat'ýmýz, Fatsa'mýz Sayýn Cumhurbaþkanýmýzýn liderliðinde inþallah yepyeni bir yüzyýla girecek. Nasýl Sayýn Cumhurbaþkanýmýzýn liderliðinde son 20 yýlda Cumhuriyet'in birinci yüzyýlýnýn tüm eksiklikleri giderildiyse iþte bizler de tüm buradaki aday arkadaþlarýmýzla birlikte Ordu'nun her türlü eksikliðini gidermeye, sorunlarýný çözmeye geldik. Sizlerle birlikte yol yürümeye geldik." ifadelerini kullandý.

Destekleri dolayýsýyla teþekkür eden Özer, herkesin Kadir Gecesi'ni kutladý.

  • Milli Eðitim Bakaný Mahmut Özer
  • Milli Eðitim Bakaný Özer
  • Bakan Özer