Bakan Özhaseki'den Özgür Özel'e sert cevap: Demagoji yapmayýn
ABONE OL

Çevre, Þehircilik ve Ýklim Deðiþikliði Bakaný Mehmet Özhaseki, CHP Genel Baþkaný Özgür Özel'in manipülatif açýklamalarýna sert cevap verdi. Bakan Özhaseki'nin Kayseri'de gerçekleþtirilen fidan dikimi törenindeki açýklamalarýný çarpýtan CHP Genel Baþkaný Özel'e, "Demagoji yapmayýn. Sözde çevrecilerin, sahte doðaseverlerin, iklim deðiþikliði diye bir derdi olmayanlarýn; çöp, çukur ve çamur ile anýlanlarýn bizi anlamasý mümkün deðildir." dedi.

"YEÞÝL VARLIÐIMIZI ARTIRMAYA DEVAM EDÝYORUZ"

Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan'ýn liderliðinde Türkiye'yi her alanda kalkýndýrdýklarýný belirten Bakan Özhaseki, "Yeþil varlýðýmýzý artýrmaya, ülkemizin dört bir yanýný ekolojik koridorlarla örmeye, millet bahçeleriyle donatmaya devam ediyoruz. Her zaman olduðu gibi biz hizmet ederken; Genel Baþkaný deðiþse de zihniyeti deðiþmeyen CHP ise yine güzel iþleri eleþtirmeye devam ediyor. Sözde Genel Baþkan, bizim yeþil hassasiyetimizi sorgulamaya kalkýyor." ifadelerini kullandý.

"SÝZ LAF ÜRETMEYE DEVAM EDÝN, BÝZ ÜLKEMÝZÝ DAHA YEÞÝL HALE GETÝRECEÐÝZ"

AK Parti hükümetleri döneminde bugüne kadar yaklaþýk 7 milyar fidaný toprakla buluþturduklarýný belirten Bakan Mehmet Özhaseki, "Bu anlamda dünyada orman varlýðýný artýran nadir ülkelerden biriyiz! Pazar günü de bizzat benim katýldýðým programla birlikte 271 binden fazla fidanýmýzý toprakla buluþturarak iklim deðiþikliðine karþý güçlü bir adým attýk. Utanmadan bunun bile karþýsýnda duruyorlar! Siz laf üretmeye devam edin; biz, ülkemizi kalkýndýrýp daha yeþil bir hale getirecek; Sayýn Cumhurbaþkanýmýzýn ortaya koyduklarý 2053 Net Sýfýr Emisyon ve Yeþil Kalkýnma hedeflerine mutlaka ulaþacaðýz." dedi.