Baþkan Erdoðan'dan AK Parti kongrelerine mesaj: Milletin umudu olmayý baþardýk
ABONE OL

Cumhurbaþkaný Erdoðan, AK Parti 8'inci Olaðan Ýl ve Ýlçe Kongrelerine gönderdiði video mesajda katýlýmcýlarý selamlayarak, kongrelere katýlamasa da kalbinin salondakilerle birlikte çarptýðýný, heyecanlarýna ortak olduðunu söyledi.

Kuruluþundan itibaren AK Parti'nin çatýsý altýnda görev yapmýþ herkese þükranlarýný sunan Erdoðan, partiye hizmet etmiþ ve destek olmuþ kiþilerden vefat edenlere rahmet diledi.

Cumhurbaþkaný ve AK Parti Genel Baþkaný Erdoðan, partiyi kurduklarý 14 Aðustos 2001'deki gibi ayný heyecanla yollarýna devam ettiklerini belirterek, "Doðruluktan, dürüstlükten, samimiyetten ayrýlmadan, milletin emanetine halel getirmeden tüm Türkiye için, 85 milyonun her bir ferdi için çalýþmayý sürdürüyoruz. AK Partili kadrolar olarak hep birlikte nice zorluklarýn üstesinden geldik, nice engelle karþýlaþtýk, nice badireler atlattýk, nice saldýrýlarý püskürttük. Þartlar ne olursa olsun millete verdiðimiz sözlere daima sadýk kaldýk. Türkiye'ye, tarihinin en büyük kalkýnma, demokrasi ve yatýrým hamlelerini kazandýrmanýn, 81 vilayetimizin her karýþýnda eserlerimizle mührümüzü vurmanýn haklý gururunu yaþýyoruz." diye konuþtu.

Siyasetlerinin eser ve hizmet siyaseti olduðunu vurgulayan Erdoðan, "Biz ayný zamanda milletle ve kendi arasýnda daima muhabbetin diliyle, gönül diliyle konuþan bir kadroyuz. AK Parti'yi bugünlere getiren sýr, milletin sesine kulak vermemizdir, hiçbir komplekse kapýlmadan milletin vicdan terazisinde muhasebesini yapmasý, nerede eksiði varsa üzerine kararlýlýkla gitmesidir. 23 yýldýr milletin umudu olmayý, milletin sorunlarýna çözüm adresi olmayý iþte böyle baþardýk. 8. Olaðan Kongre sürecimizde de inþallah aynýsýný yapacaðýz. Kongrelerimizi, parti olarak kendimizi yenilemenin yaný sýra milletimizle kucaklaþmanýn, 85 milyonun tüm mensuplarýyla gönül köprülerimizi güçlendirmenin vasýtasý olarak da görüyoruz." dedi.

- "SÝZ DAVA ARKADAÞLARIMA GÜVENÝYORUM"

Erdoðan, konuþmasýnda þu ifadeleri kullandý:

"Her zaman olduðu gibi yine kardeþlik ve dayanýþma ikliminde kongremizi gerçekleþtirecek, çok daha güçlenmiþ, güç ve enerji toplamýþ bir þekilde yolumuza devam edeceðiz. Ak saçlýlarýmýzýn ve emektarlarýmýzýn tecrübesini, gençlerimizin heyecaný ve dinamizmini, haným kardeþlerimizin de nezaket ve samimiyetini birleþtirerek inþallah bu hassas süreci yöneteceðiz. Siz dava arkadaþlarýma güveniyorum. Rabbime, þahsýma sizler gibi vefakar, sizler gibi gayretli yol arkadaþlarý bahþettiði için sonsuz hamdediyorum."

Kongrenin, Türkiye, AK Parti ve demokrasi adýna hayýrlý olmasýný dileyen Erdoðan, "Durmak yok, yola devam. Durmak yok, hizmete devam diyor, sizleri bir kez daha saygýyla selamlýyorum. Sað olun, var olun, Allah'a emanet olun." sözleriyle konuþmasýný tamamladý.

Yeni bir aþamaya geçildi

Ýlk seçim bugün... AK Parti'nin 8. Büyük Olaðan Kongre süreci baþladý

AK Parti tam kadro sahaya indi