CHP-Halk TV kavgasý baþladý! Mahiroðlu: Eren Erdem ergenin biri
ABONE OL

Kýlýçdaroðlu, kendisine karþý 'deðiþim' hareketi baþlatan Ekrem Ýmamoðlu'na destek veren Halk TV ile sözleþmelerini feshetti.

CHP Genel Baþkan Yardýmcýsý Eren Erdem, partilerinin Halk TV ile arasýndaki protokolü tek taraflý feshettiðini bildirip, "Halk TV isimli televizyon kanalý ile partimiz arasýnda yapýlmýþ olan ve Anayasa Mahkemesi ve Sayýþtay denetimine tabi 1 Ocak 2023 tarihli protokolün 6.3. maddesi kapsamýnda, partimiz tek taraflý fesih hakkýný kullanmýþ, Halk TV ile tüm iliþkimiz sona ermiþtir." ifadelerini kullandý.

Eren Erdem için "Kime hizmet ettiði belli olmayan karanlýk genel baþkan yardýmcýnýz" ifadesini kullanan Halk TV'nin sahibi Cafer Mahiroðlu, kaosu körükleyecek açýklamalarýna yenilerini ekledi.

"EREN ERDEM ÇOCUK EVRENÝNÝ GEÇÝRMEMÝÞ, ERGEN BÝRÝSÝ"

Fatih Altaylý'nýn YouTube kanalýna konuk olan Mahiroðlu, Eren Erdem'i "Çocukluk evrenini geçirememiþ, ergen düþüncesine sahip birisi" olarak niteledi. Mahiroðlu, Erdem için "Atatürk'ün kurduðu partide genel baþkan yardýmcýsý koltuðunda oturamaz" diye konuþtu.

"CHP BAÞKA KANALLARI DA FONLADI" ÝTÝRAFI

CHP'nin baþka kanallarla da benzer anlaþmalar yaptýðýný itiraf eden Mahiroðlu, "Kime hizmet ettiði, o koltuða nasýl oturduðu belli olmayan þahsa soruyorum, CHP-Halk TV anlaþmasýný niye iptal ettiniz? Baþka yerlerle de bu anlaþmayý yaptýnýz mý, yaptýysanýz iptal ettiniz mi?" diye sordu.

HALK TV'NÝN SAHÝBÝ CAFER MAHÝROÐLU: CHP TROLLERE PARA YAÐDIRIYOR

Sözlerinin devamýnda CHP'nin paralý bir trol ordusu olduðundan bahseden Mahiroðlu, "Bir takým YouTuber'lara gidip 100-150 bin lira aylýklar vererek bir ordu kuruyor" dedi.