CHP'de gölge oyunu... Ýmamoðlu ile Özel arasýnda baþkanlýk krizi!
ABONE OL

CHP medyasý, nifak sözcüsü gibi, sürekli olarak Cumhur Ýttifaký'nýn parçalanmasýna dair yorumlar yapýyor. Rüyalar görüyorlar... Hatta televizyon ekranýnda koalisyonlar kuruyorlar.

BAHÇELÝ'DEN TOKAT GÝBÝ CEVAP

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin "Ferdi Tayfur" þarkýlý yürüyüþü üstünden de CHP medyasýnda derin analizler yapýlmýþ. Manþetler Cumhur Ýttifaký'nýn daðýldýðýný yazmýþtý. Bahçeli, bu haber yorumlara meclis'te net bir cevap verdi. Bahçeli "Cumhur Ýttifakýnýn tasfiyesine ve sonlanmasýna umut baðlayanlar, size kötü bir haberim var: Cumhur Ýttifaký sonuna kadar vardýr ve var olacaktýr." açýklamasýný yapmýþtý.

Baþkan Erdoðan da, dedikodu haberciliðinin önüne geçmek için CHP Genel Baþkaný Özel ile görüþmesinden önce MHP lideri Devlet Bahçeli'yi evinde ziyaret etti.

Ziyarette yüzler gülüyordu. Þimdi Cumhur Ýttifaký etle týrnak gibi yolunu yürümeye devam ediyor. Millete umut olarak pazarlanmaya çalýþan CHP'deyse güç savaþlarý neredeyse her kareye yansýyor Özel konuþurken, Ýmamoðlu'nun yüzünde ki ifadeler her þeyi anlatýyor.

ÖZEL VE ÝMAMOÐLU 1 MAYIS'TA PROTESTOCULARI TOPLAYIP ORTADAN KAYBOLDULAR

Bu arada Ýmamoðlu ve Özel, 1 Mayýs için Saraçhane'de yan yana geldi. Protestocularý polisin üstüne saldýlar. Sonra ortadan kayboldular. Ýþin daha ilginç yaný Ýmamoðlu, sosyal medya hesabýndan 1 Mayýs videosu paylaþtý. Ýmamoðlu paylaþýmýnda "Refah ve toplumsal barýþýn saðlandýðý Bir Türkiye hayali yolunda bir mayýs kutlu olsun" ifadelerini kullandý.

ÝMAMOÐLU GÖLGE BAÞKAN ROLLERÝNE BÜRÜNÜYOR

Sosyal medya hesabýndan, gölge baþkan gibi mesajlar veren Ýmamoðlu, CHP Genel Baþkaný Özgür Özel'den tek kare görüntü ya da fotoðraf paylaþmadý.

Yani bir baþka deyiþle, seçim döneminde Ýstanbul'a sokmadýðý Özel'e ambargo uygulamaya devam etti. Zira Ýmamoðlu'nun sosyal medya hesabýnda Genel Baþkanýn adý yok. Üstelik de ilk günden bu yana durum böyle. Kasým ayýndaki deprem bölgesi ziyaretinde CHP Genel Baþkaný Özgür Özel konuþurken, Ýmamoðlu'nun hareketleri zaten her þeyi gösteriyor.

Cumhur Ýttifaký daðýlýyor diye kendi temenni ve duygularýný paylaþan CHP medyasýysa tüm bu gerilimleri görmezden geliyor. Kendince 2028 için CHP iktidarý planlarý yapýyor.

SON SÖZÜ MÝLLET SÖYLER

Oysa herkes biliyor ki siyasette son sözü batý baþkentleri, sosyal medya hesaplarý, CHP medyasý deðil, millet söyler.