CHP'de 'Özgür Özel' iddiasýna ihraç talebi
ABONE OL

CHP Genel Baþkaný Özgür Özel'in Manisa Þehzadeler Belediye Baþkaný Gülþah Durbay ile iliþkisi olduðuna dair yazý yazan CHP üyesi gazeteci Ebru Küçükaydýn, 'kesin ihraç talebi'yle partisinin Antalya Ýl Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

CHP Muratpaþa Ýlçe Baþkanlýðýnýn sosyal medya hesabýndan yapýlan açýklamada, "Partinin genel baþkaný ve partili bir belediye baþkaný hakkýnda ispatý olmayan, partimizi kamuoyu önünde küçük düþürecek ithamlarda bulunulduðu tespit edilmiþtir. Bu doðrultuda, ilgili haberi yayýnlayan Ebru Küçükaydýn isimli üyenin 4 Ekim itibariyle tedbirli olarak kesin ihraç talebiyle disipline sevk edildiðini basýnýn ve kamuoyunun bilgisine sunarýz" denildi.

Küçükaydýn ise, sahibi olduðu haberimizvar.net adlý internet sitesindeki köþesinde 5 Ekim'de yazý yazdý ve iddiasýnýn arkasýnda olduðunu belirtti.

Ebru Küçükaydýn

'ÝDDÝAMIN ARKASINDAYIM'

Küçükaydýn, özetle þöyle dedi: "Yazdýðým yazýdaki iddialarý ve daha fazlasýný baþta CHP Genel Merkezi yöneticileri olmak üzere parti camiasýnýn çok iyi bildiðini biliyorum. Bilinenlerin en masum olanýný dile getirerek CHP'nin önündeki tehlikeyi anlatmaktý derdim. Diðerlerini yazmak kalemimi utandýrýr, CHP'ye zarar verir. Özgür Özel ve ekibinin yarýn son kullanma tarihleri geldiðinde, ortaya saçýlanlarla kurtarmamýz gereken CHP olacaktýr. CHP'ye güven sorgulanacaktýr, CHP çatýsý altýnda siyaset yapmak imkansýz hale gelecektir. Boynuma geçirilmek istenen ip yarýn benim onur madalyam olarak göðsümde taþýnacaktýr."

Þehzadeler Belediye Baþkaný Gülþah Durbay, önceki gün bir video yayýnlayarak iddialarý yalanlamýþ, isim vermeden Küçükaydýn'ý suçlamýþtý.

ÝL BAÞKANLARINDAN AÇIKLAMA

CHP'nin 81 il baþkaný ise ortak açýklama yaptý. Açýklamada "Genel Baþkanýmýz Özgür Özel'in de, alçakça iftira atýlan Gülþah Durbay baþkanýmýzýn da sonuna kadar arkasýndayýz." denildi.

Özel'in sað kolundan yaylým ateþi

CHP'li vekil Ediz Ün istifa etti

Özgür Özel'den 'Kaðýthane' gafý